ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

«Μήπως σου περνάω και αδιάφορος»

H Παρασκευή στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM θα λέγαμε ότι ήταν η πρωταγωνίστρια. Αρχικά ξεκίνησε το επεισόδιο με την ίδια να τρέχει από κρεβάτι σε κρεβάτι για να ξυπνάει τους συμπαίκτες της κρατώντας στο χέρι της ένα φτερό.

Η αλήθεια είναι ότι η κίνησή της αυτή φάνηκε να ενόχλησε πολλούς από τους διαγωνιζόμενους με τον Αιμιλιανό να το σχολιάζει ιδιαίτερα με τα υπόλοιπα παιδιά ρωτώντας μάλιστα ποιος ήταν αυτός που της έδωσε άδεια να μπει μέσα στο δωμάτιό τους.

Στην συνέχεια η Παρασκευή η οποία κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία την τελευταία φορά χώρισε τα παιδιά σε ζευγάρια για το concept και μοίρασε disavantage. Και μάλλον κάτι κατάφερε αφού το disavantage που έδωσε κατάφερε να διώξει τον Εμμάνουελ.

Στην συνέχεια, έκανε ζευγάρι τον Αιμιλιανό με τον Δημοσθένη στο τέλος δικαιολογώντας το λέγοντας ότι αυτοί περίσσεψαν. Όπως ήταν φυσικό αυτό ενόχλησε τους δύο διαγωνιζόμενους με τον Αιμιλιανό να σχολιάζει «Μήπως σου περνάω και αδιάφορος, απαρατήρητος. Δεν ξέρω… Μου φαίνεται ότι έχει καβαλήσει το καλάμι με αυτό το σχόλιο, πόσο μάλλον όσο το κάνει προς εμένα και τον Δήμο, δύο καλούς παίκτες»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ