ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα δοθούν ως εισφορά στην Κυπριακή Δημοκρατία για στήριξη της μάχης κατά του κορωνοϊού

Με πρωτοβουλία του στιχουργού Σταύρου Σταύρου, 22 Κύπριοι τραγουδιστές ένωσαν τις φωνές τους για #totragoudimas.

Όπως γράφει η 14Music στο YouTube, με αφορμή την καινούρια καθημερινότητα μας λόγω κορωνοϊού, ο στιχουργός κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook να απαντήσουν σε ανάρτησή του με μια λέξη της επιλογής τους. Σκοπός ήταν να γραφτεί μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ένα τραγούδι το οποίο να περιλαμβάνει όλες αυτές τις λέξεις, αποδεικνύοντας με αυτό τον υπέροχο και πρωτότυπο τρόπο πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αφού μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 λέξεις, τις οποίες ο στιχουργός μετέτρεψε σε τραγούδι

''Όταν έλαβα τις 200 περίπου λέξεις από τον κόσμο, πρόσεξα ότι οι μισές είχαν να κάνουν με τα συναισθήματα που μας διακατέχουν αυτές τις μέρες (φόβος, μοναξιά κλπ.) , ενώ οι άλλες μισές ήταν λέξεις σχετικές με όλα τα όμορφα πράγματα εκεί έξω, που μας λείπουν πολύ. Γι’ αυτό και αποφάσισα να γράψω ένα κομμάτι που να μιλάει για όλα εκείνα τα μικρά που είναι τελικά τόσο μεγάλα και που όταν κάνουμε λίγη υπομονή και μείνουμε στο σπίτι, θα τα ξαναζήσουμε σύντομα'' μάς λέει ο Σταύρος Σταύρου.

Στο ''Τραγούδι Μας'' συμμετέχουν οι Hovig, Άγγελος Αυγουστή, Σαλίνα Γαβαλά, Στέλλα Γεωργιάδου, Λούκας Γιώρκας, Ανδρέας Έκτορας, Ευρυδίκη, Αννίτα Κωνσταντίνου, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Μεσημέρης, Τεύκρος Νεοκλέους, Άλεξ Παναγή, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παράσχου, Έλενα Πατρόκλου, Σοφία Πατσαλίδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Νικόλας Σαββίδης, Ερμογένης Σκιτίνης, Γιώργος Σταματάρης, Βαλάντω Τρύφωνος και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, σε μουσική του Νικόλα Σαββίδη.

Το τραγούδι θα είναι συντομα διαθέσιμο σε ψηφιακές πλατφόρμες για download, και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα δοθούν ως εισφορά στην Κυπριακή Δημοκρατία για στήριξη της μάχης κατά του κορωνοϊού.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ