ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Δέσποινα Άσπρου

Μια γιορτινή φωτογραφία σήμερα είναι must

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά και αυτή την στιγμή να σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε να είναι αλλιώς και να θυμίζουν τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο είναι εδώ και αυτό έχει σημασία. Αντί, λοιπόν, να αρχίσουμε τις κλάψες και τα παράπονα, καλό είναι να κάνουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε και να απολαύσουμε την κάθε στιγμή.

Εννοείται πως μεταξύ άλλων σήμερα επιβάλλεται να ανανεώσουμε το feed του Instagram μας και με μια γιορτινή φωτογραφία να ευχηθούμε σε φίλους και γνωστούς "Καλά Χριστούγεννα". Πώς θα το κάνουμε; Φυσικά, με μια χριστουγεννιάτικη εικόνα. Δείτε στην συνέχεια 10 εικόνες από Κύπριες που εντοπίσαμε στο Instagram και εμπνευστείτε για το δικό σας χριστουγεννιάτικο post.


Ακολουθήστε τα βήματα της Άνδρεας Κυριάκου και ποζάρετε παρέα με τους αγαπημένους σας αρκούδους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μην ξεχάσετε το χριστουγεννιάτικο καπέλο σας.

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το ότι οι γιορτές είναι συνώνυμο της καλοπέρασης και φυσικά, του καλού φαγητού. Εμπνευστείτε από την Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και φωτογραφηθείτε μαζί με το lunch σας και φυσικά, τα χριστουγεννιάτικο decor σας.  

Μια ζεστή κούπα καφέ και ένα κόκκινο χριστουγεννιάτικο shirtdress είναι αρκετά για να μπείτε σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Εμπνευστείτε από την Ανδρεάνα Φραγκούδη και πετύχετε την τέλεια λήψη.


Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ποζάρετε με ένα stylish outfit όπως η Ραμόνα Φίλιπ και ποζάρετε με χριστουγεννιάτικο background.

Μια εικόνα με χριστουγεννιάτικα δώρα είναι must και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Άντρη Καραντώνη.


Οι γιορτές απαιτούν οικογενειακές στιγμές και πολλά χαμόγελα. Απαθανατίστε την στιγμή, όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους.


Τα λουλούδια είναι must στις γιορτές... οπότε μια φωτογραφία μαζί τους αποτελεί μια ιδιαίτερη ιδέα. Εμπνευστείτε από την Στέφανη Παναγή.

 Βρείτε και εσείς όπως η Άνδρια Αναστασιάδου ένα ωραίο γιορτινό φόντο... και φωτογραφηθείτε ASAP. Επιβάλλεται


Για την απόλυτη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία ακολουθήστε τα βήματα της Στέφανης Σόλωνος και φωτογραφηθείτε φορώντας Christmas outfit και έχοντας δίπλα σας δώρα και φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Μπορεί φέτος να μην είμαστε καλεσμένες σε χλιδάτα χριστουγεννιάτικα events, ωστόσο ένα γιορτινό outfit και μια πόζα -όπως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου- είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ