ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Ο Barack Obama μοιράζεται μερικές από τις μουσικές του επιλογές

Μπορεί ο Barack Obama να είναι παθιασμένος με την πολιτική, ωστόσο παρακολουθόντας την πορεία και την ζωή του είναι ξεκάθαρο πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ λατρεύει και την μουσική. Ο ίδιος μάλιστα, θέλησε πρόσφατα να μοιραστεί μερικές από τις μουσικές του επιλογές... οι οποίες κατά τον ίδιο είναι ιδανικές για την ώρα του ντους.

Αν αναρωτιέστε πώς προέκυψε η απόφαση του Obama να κάνει λίστα με τραγούδια για το ντους, να θυμίσουμε πως στην πιο πρόσφατη έκδοση του podcast του "Renegades: Born in the USA", ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στον συμπαρουσιαστή, Bruce Springsteen, ότι έχει την τάση να τραγουδά, ενώ κάνει ντους.

"Τραγουδάω στο ντους, τραγουδάω έξω από το ντους. Δεν ντρέπομαι να τραγουδάω", είπε στον Bruce Springsteen ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. "Οι κόρες μου και η σύζυγός μου μερικές φορές με κοιτούν με αποδοκιμασία", πρόσθεσε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Για να υποστηρίξει τη συνήθεια του να τραγουδάει στο ντους, ο Barack Obama κοινοποίησε τη λίστα με 44 τραγούδια για το ντους στο Spotify. Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, έχει συμπεριλάβει εκλεκτικές επιλογές τραγουδιών και εννέα τραγούδια του Bruce Springsteen, συμπεριλαμβανομένων τόσο της έκδοσης στούντιο όσο και μιας ζωντανής ηχογράφησης του "Born in the USA".

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης επιτυχίες των Fleetwood Mac, The Beatles, Bats for Lashes, Public Enemy, The Pointer Sisters, The Roots, δύο τραγούδια της Aretha Louise Franklin κ.ά.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ