ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Εσάς ποια σάς άρεσε περισσότερο;

Ονομάστηκε "πριγκίπισσα του λαού" και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη. Η Diana, κατά την διάρκεια της παραμονής της στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας κατάφερε να γίνει μια από τις πιο δημοφιλέστερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα και αυτό σίγουρα, δεν είναι τυχαίο.

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου ασχολήθηκε έντονα με φιλανθρωπικά έργα και κατάφερνε πάντα να βρίσκεται στο προσκήνιο των ΜΜΕ.

Αν και πάντα ήταν αγαπητή, κατά πολλούς ο πρόωρος και αιφνίδιος θάνατός της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου του 1997, συνέβαλε στο να κρατήσει για πάντα μια θέση στην καρδιά του κόσμου. Για τον λόγο αυτό και όχι μόνο, από τον θάνατό της και έπειτα, η ζωή της έχει μεταφερθεί ουκ ολίγες φορές στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Δείτε στην συνέχεια 5 ηθοποιούς που ενσάρκωσαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας και σημειώστε πως δεν είναι οι μόνες!

1.Naomi Watts: Αν και η ταινία "Diana: Η τελευταία της αγάπη" η οποία ασχολήθηκε με τους τελευταίους μήνες της ζωής της πριγκίπισσας δεν αποτέλεσε μεγάλη εμπορική ταινία, η Naomi Watts έμοιαζε απίστευτα με την αείμνηστη πριγκίπισσα.

2.Serena Scott Thomas: Βασισμένη στην βιογραφία του Andrew Morton η οποία είχε γραφτεί με την βοήθεια και την άδεια του παλατιού, η Serena Scott Thomas υποδίθηκε την πριγκίπισσα Diana - καταφέρνοντας να αποσπάσει αρκετά θετικές κριτικές.

3.Julie Cox: Ένα χρόνο περίπου μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, ήρθε στην δημοσιότητα η τηλεταινία "Princess in Love" με την Julie Cox και λόγω του ότι επικεντρώθηκε κυρίως στην φημολογούμενη σχέση της Diana με τον παίκτη του πόλο και δάσκαλό της στην ιππασία James Hewitt προκάλεσε μεφάλη αίσθηση. 

4.Genevieve O'Reilly: Η Genevieve Riley "εμφανίστηκε" ως Diana στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του 2007 "Diana: Οι τελευταίες μέρες μια πριγκίπισσας" και σύμφωνα με κριτικούς κατόρθωσε να μοιάζει πολύ με την πριγκίπισσα. Το ντοκιμαντέρ εξετάζει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, από τη σχέση της με τον Αιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Dodi Al Fayed, μέχρι τον τραγικό θάνατό τους το 1997. 

5.Emma Corrin: Για το τέλος αφήσαμε την "Diana των ημερών". Αναφερόμαστε φυσικά στην Emma Corrin που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana στην σειρά του Netflix "The Crown" και η οποία αν και ίσως πολύ νωρίς, κατάφερε να αποσπάσει αρκετά θετικές κριτικές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ