ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Aπολαυστικές ξενόγλωσσες ταινίες για ένα διαφορετικό movie night

Οι ξενόγλωσσες ταινίες είναι μια κατηγορία που συχνά περνά απαρατήρητη από πολλούς. Αυτό συμβαίνει γιατί αν η ταινία είναι στα Αγγλικά μπορείς να χαζεύεις το κινητό όσο παρακολουθείς, να κάνεις δέκα ακόμα πράγματα ταυτόχρονα ενώ παράλληλα να ακους τι γίνεται. Ίσως πάλι να βρίσκεις πιο εύκολο να ακους Αγγλικά, παρά να διαβάζεις υπότιτλους. Όπως και να 'χει, υπάρχει μια πληθώρα ταινιών από άλλες χώρες που μπορεί να σε εκπλήξουν. Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα καλά του Netflix, το ότι σου δίνει επιλογές από όλες τις χώρες του κόσμου. 

Εμείς επιλέξαμε 5 απολαυστικές ξενόγλωσσες ταινίες για ένα διαφορετικό movie night. 

I'm No Longer Here

Mεξικανική δραματική ταινία που εστιάζει στον αρχηγό μιας ομάδας που περνά της μέρες της χορεύοντας στους δρόμους. Μετά από μία παρεξήγηση με το τοπικό καρτέλ, ο πρωταγωνιστής πρέπει να μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Tic Toc

Ισπανική κωμική ταινία με επίκεντρο μια ομάδα από ασθενείες με OCD. Όταν για κάποιο λόγο συναντιόνται την ίδια ώρα για ραντεβού στον γιατρό, οι περιπέτειες και τα ευτράπελα αρχίζουν να έρχονται.

Lola Igna

Η ήσυχη ζωή μιας αθυρόστομης γιαγιάς αναστατώνεται όταν οι ντόπιοι αντιλαμβάνονται πως ίσως ονομαστεί ''η γηραιότερη γιαγιά του κόσμου, σ' αυτή τη Φιλιππινέζικη δραματική ταινία.

4L 

Κωμωδία Ισπανικής παραγωγής. O Jean Pierre, o Tocho και η Ely ταξιδεύουν σε ένα roadtrip από την Ισπανία στο Μάλι έτσι ώστε να συναντήσουν τον πατέρα της Ely πριν πεθάνει.

Ali's Wedding

Στην κωμική ταινία Αυστραλιανής παραγωγής, ο μεγαλύτερος γιος ενός αγαθού Μουσουλμάνου, μετά από ένα αθώο ψέμα που βγαίνει εκτός ελέγχου, πρέπει να προχωρήσει με το προξενιό που του έκαναν, παρόλο που είναι ερωτευμένος με μια Λιβανέζα, γεννημένη στην Αυστραλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ