ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μπες για τα καλά σε royal διάθεση με αυτές τις 5 ταινίες

Είναι γεγονός πως το ''The Crown'' είναι η σειρά των ημερών. Κάθε χρόνο όμως, όποτε φτάσει η μέρα της πρεμιέρας, η κάθε σεζόν γίνεται talk of the town. Η σειρά που παρουσιάζει τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, από τα νεανικά χρόνια της Ελισάβετ μέχρι το πρόσφατο παρελθόν έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια και αν απλά λατρεύεις αυτό το κόνσεπτ, βρήκαμε 5 ταινίες με πρωταγωνιστές διάφορους βασιλείς για να απολαύσεις.

Τhe Duchess

H Keira Knightly πρωταγωνιστεί σε μια ταινία για τη δούκισσα του Ντέβονσαϊρ. Στο επίκεντρο, η πραγματική ιστορία για τον αποτυχημένο γάμο της, και την ιδιαίτερη συμπάθεια που αναπτύσσει για έναν νεαρό πολιτικό, με φόντο τη Μεγάλη Βρετανία του 18ου αιώνα. 

Elizabeth

Η ταινία που εκτόξευσε την Cate Blanchett στο προσκήνιο, ακολουθεί την Ελισάβετ Ι στα πρώτα χρόνια της βασιλείας της και τις προσπάθειες της να αποφύγει τους υποψήφιους συζύγους ενώ παράλληλα διατηρεί δεσμό με έναν κόμη. 

Marie Antoinette

Ίσως η πιο διαβόητη royal, η Μαρία Αντουανέτα (που υποδύεται η Kirsten Dunst) παντρεύτηκε τον βασιλιά της Γαλλίας και ζούσε με ένα εξωφρενικά χλιδάτο τρόπο ζωής μέχρι που αποκεφαλίστηκε κατά την Γαλλική Επανάσταση. 

The King

Στο επίκεντρο ο βασιλιάς Henry V, ο εχθρός του, ο πρίγκιπας της Γαλλίας και η επική κόντρα τους που εξελισσόταν όσο ο Henry προσπαθούσε να εξοικειωθεί με τη νέα του ζωή ως βασιλιάς, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Πρωταγωνιστές ο Timothee Chalamet και ο Robert Pattinson.

The King's Speech

Η ιστορία του βασιλιά George VI και της απρόσμενης στέψης του ως βασιλιάς της Βρετανικής αυτοκρατορίας το 1936. Η ταινία, με πρωταγωνιστές τον Colin Firth, την Helena Bonham Carter και τον Geoffrey Rush, πραγματεύεται την πορεία του με την λογοθεραπεύτριά του, σε προσπάθειες να ξεπεράσει το τραύλισμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ