ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι λογαριασμοί που αγαπάμε και θα αγαπήσεις κι εσύ

Στις χιλιάδες των λογαριασμών της Κύπρου, υπάρχουν κάποιοι που διαφέρουν. Οι 8 που επιλέξαμε δεν είναι οι μόνοι ωραίοι λογαριασμοί στο κυπριακό Instagram, αλλά είναι σίγουρα μερικοί που αξίζει να ακολουθήσεις γιατί έχουν ξεκάθαρο κόνσεπτ, ωραίες εικόνες και συγκεκριμένο σκεπτικό. Όμορφες φωτογραφίες που λατρεύεις να χαζεύεις μία - μία ξεχωριστά και ένα feed όπου δεν μπορείς παρά να ''κολλήσεις'', πιο κάτω θα δεις 8 διαφορετικά accounts που θα αγαπήσεις και εσύ, όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σου. 

Drone

Οι φωτογραφίες από drone έχουν άλλη ομορφιά. Όσο κι αν εξερευνάς ή αν νομίζεις πως ξέρεις έναν τόπο, από ψηλά τον βλέπεις διαφορετικό. Ο @mr_drone_cy διατηρεί μια φανταστική συλλογή από αεροφωτογραφίες της Κύπρου, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της φύσης - και όχι μόνο - σε όλο τους το μεγαλείο. 

Strictly Fashion

Λογαριασμοί μόδας υπάρχουν χιλιάδες, στην Κύπρο δε έχουν αυξηθεί ανησυχητικά. Λίγοι όμως καταφέρνουν να πέρνουν την μόδα σε άλλο επίπεδο. Η @andriasdose έχει εξεληχτεί σε μια από τις καλύτερες fashiongrammers του νησιού, με άψογες φωτογραφίες και προσεγμένο feed, γεμάτο όμορφα τοπία και, φυσικά, τα πιο in fashion κομμάτια της κάθε σεζόν. 

Art in Color

Όταν διατηρείς έναν λογαριασμό που σκοπό έχει να αναδείξει την τέχνη σου, είναι πάντα καλό να το κάνεις χωρίς να είναι απλά διαφήμιση των έργων σου. Η @stavripidia έχει βρει τον τρόπο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα feed με ισορροπία όμορφων εικόνων, χρωμάτων και τέχνης, που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις. 

Aesthetically Pleasing

Ό,τι φωτογραφίες κι αν επιλέγεις να ανεβάζεις, καλό είναι να υπάρχει αρμονία σε χρώματα και ύφος. Η @ifi_pier συνδυάζει καθημερινές στιγμές, επαγγελματικές φωτογραφίες και στιγμιότυπα που, στο σύνολο, συνθέτουν έναν αρμονικό λογαριασμό που δεν μπορείς παρά να... εθιστείς! 

Collage

Η @clickpearl_ κάνει κάτι που δεν βλέπεις συχνά σε κυπριακό λογαριασμό στο Instagram. Καθημερινές στιγμές και όμορφες φωτογραφίες πηγαίνουν σε άλλο επιπέδο μέσα από fun, πολύχρωμα collages, αψηφούν τον ρεαλισμό και συνθέτουν ένα μοναδικό feed που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Mood

Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα χωρίς ιδιαίτερες πόζες, γωνίες, συνθέσεις και οτιδήποτε γεμίζουν το μυαλό του @milkyway_cowboy παίζουν με ισορροπία και αρμονία, με άξονα - ως επί το πλείστον - τα γήινα χρώματα, σε κερδίζει με κάθε φωτογραφία.  

So Pop

Χρώμα, σχήματα, μοτίβα, μόδα, όλα υπάρχουν στο feed της @andreana.z. Ένας συνδυασμός όλων αυτών, στο σύνολο δημιουργούν έναν απολαυστικό λογαριασμό αν λατρεύεις και εσύ το χρώμα και τις όμορφες εικόνες.  

The Guide

Όπου υπάρχει όμορφο σημείο στην Κύπρο, θα το βρεις στο @lostincyprus. Ένας hub λογοαριασμός που φιλοξενεί φωτογραφίες Κυπρίων και μη από κάθε γωνιά του νησιού, με πληροφορίες για το τι βλέπεις στην κάθε μία απ' αυητές και οδηγίες για το πώς να πας και εσύ. Ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψεις ξανά την Κύπρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ