ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Έρχεται απρόσμενα το όγδοο album της

Χωρίς καμία προειδοποίηση ή προηγούμενη ανακοίνωση, η Taylor Swift ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών της στο Instagram και στο Twitter πως τα μεσάνυχτα της 23ης Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το όγδοο album της, με τίτλο ''Folklore''. 

''Πολλά απ' αυτά που είχα σχεδιάσει για το καλοκαίρι δεν έγιναν, αλλά έγινε κάτι που δεν σχεδίαζα, και αυτό είναι το όγδοο μου album. Έκπληξη! Απόψε τα μεσάνυχτα θα κυκλοφορήσει ολόκληρο το νέο μου album. Έβαλα μέσα όλες τις προσδοκίες μου, τα όνειρα και τους φόβους μου, έγραψα και ηχογράφησα τα τραγούδια όσο ήμουν σε περιορισμό αλλά κατάφερα να συνεργαστώ με αγαπημένους μου μουσικούς. [...] Πριν από φέτος μάλλον θα σκεφτόμουν ξανά και ξανά το πότε θα είναι η τέλεια στιγμή να κυκλοφορήσω αυτά τα τραγούδια, αλλά στην εποχή που ζούμε, μου υπενθυμίζεται συνεχώς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το ένστικτό μου λέει πως αν φτιάξεις κάτι που αγαπάς, πρέπει να το βγάλεις προς τα έξω. Αυτή είναι μια πλευρά της αβεβαιότητας που μπορώ να υποστηρίξω'' έγραψε στο Instagram. 

Στο Twitter, ανακοίνωσε την κυκλοφορία 8 διαφορετικών εξωφύλλων για τον δίσκο αυτό, που θα είναι διαθέσιμα για μία εβδομάδα μόνο, σαν ένας εορτασμός του όγδοου δίσκου της. Επιπλέον, επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσουν 16 τραγούδια, συν ένα μπόνους.   

Μπορείτε να δείτε όλα τα εξώφυλλα στο επίσημο e-shop της, εδώ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ