ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η Δανέζικη σειρά που ίσως σε ενδιαφέρει

Είναι ένα σπάνιο είδος αλλά υπάρχουν πολλά στα έθιμα των Χριστουγέννων που μπορούν να εμπνεύσουν μια ενδιαφέρουσα ταινία τρόμου. 

Παρόλο που η σειρά βασίζεται σε μια ταινία του 2018 που χαρακτηρίζεται ως μία από τις χειρότερες όλων των εποχών (και έχει 1.9/10 αστεράκια στο IMDb), η νέα εκδοχή φαίνεται τουλάχιστον καλοφτιαγμένη. 

Στη σειρά φαντασίας ''Elves'' που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές μιας έφηβης με την οικογένειά της γίνονται εφιάλτης όταν ανακαλύπτουν μια αρχαία ύπαρξη που καραδοκεί. Στο νησί στο οποίο κατέφυγαν, μια εξαιρετικά θρήσκα κοινότητα ζει με ισορροπία με τα πλάσματα που ζουν στο δάσος γύρω της και που έγιναν έμπνευση για όλες τις παραδοσιακές ιστορίες και τους μύθους που ξέρουμε. 

Η Δανέζικη σειρά τρόμου - που θα αποτελείται από 6 επεισόδια - εκ πρώτης όψεως μοιάζει επίπεδα καλύτερη από την ταινία, η οποία εκτός των άλλων σχολιάστηκε για την φτηνή της παραγωγή, και παρόλο που στο πρώτο τρέιλερ δεν βλέπουμε τα πρόσωπα των ξωτικών, το υπόλοιπο ήταν αρκετό για να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
elves  |  netflix  |  σειρές  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ