ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας ''Μήλα''

Στις 2 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε αισίως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με φετινή πρόεδρο την Cate Blanchett, και ανάμεσα στις συμμετοχές υπάρχει και μία ελληνική. 

H ταινία ''Μήλα'' (ή ''Apples'' όπως είναι ο διεθνής τίτλος της), του Χρήστου Νίκου, λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο όπου μια παγκόσμια πανδημία προκαλεί ξαφνική αμνησία. Ο Άρης ξυπνά σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης, σχεδιασμένο για να δημιουργεί νέες ταυτότητες και νέες ζωές στους ασθενείς για τους οποίους δεν έψαξε κανείς. Πρέπει, σαν μέρος του προγράμματος αυτού, κάθε μέρα να εκτελεί νέες ''αποστολές'' και να απαθανατίζει στιγμές με μια Polaroid κάμερα. Πρωταγωνιστούν οι Άρης Σερβετάλης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Άννα Καλαϊτζίδου, Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστα Ξυκομηνός, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Μπάμπης Μακρίδης.

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη, και έχει επιλεχτεί να ανοίξει το επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του τμήματος Orizzonti, Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ταινία θα ανοίξει ένα από τα δύο βασικά προγράμματα του φεστιβάλ Βενετίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ