ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Tiny Pretty Things'' έρχεται στο Netflix

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Netflix έχει τίτλο ''Tiny Pretty Things'' και με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως θα γίνει ο νέος μας εθισμός. Βασίζεται στο βιβλίο των Sona Charaipotra και Dhonielle Clayton και το τρέιλερ μας προετοιμάζει για μια σειρά που συνδυάζει ''Pretty Little Liars'', ''Gossip Girl'', ''Black Swan'' και λίγο ''Suspiria'' (χωρίς τα τρομακτικά, υπερφυσικά στοιχεία). 

H σειρά εστιάζει σε μια ελίτ ακαδημία μπαλέτου και ακολουθεί τις ζωές νεαρών ενήλικων που ζουν μακριά από τα σπίτια τους, που απέχουν όλοι ένα βήμα τόσο από την επιτυχία αλλά και από την καταστροφή. Φαινομενικά, η σχολή είναι γεμάτη από ταλαντούχους χορευτές με πάθος για το μπαλέτο. Μια καλύτερη ματιά όμως, αποκαλύπτει πως όλοι είναι ικανοί για όλα, με σκοπό να φτάσουν στην επιτυχία. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με μια τραγωδία, οι πραγματικές σχέσεις των χορευτών θα έρθουν στο φως.

Δείτε το τρέιλερ.

To βιβλίο ακολουθεί τρεις συγκεκριμένες μαθήτριες, την Gigi, την Bette και την June. H Gigi είναι ελεύθερο πνεύμα που θέλει απλά να χορεύει, αλλά το πάθος της μπορεί να την σκοτώσει, η Bette θέλει διακαώς να ξεφύγει από τη σκια της αδερφής της που είναι μεγάλη σταρ του μπαλέτου και η June πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τον πρώτο ρόλο αλλιώς η μητέρα της θα την σταματήσει από τα μαθήματα. Όταν ολοι οι χορευτές είναι και φίλοι και εχθροί μαζί, θα θυσιάσουν και θα προδώσουν για να γίνουν οι καλύτεροι των καλυτέρων. 

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πόσο θα ακολουθήσει η σειρά το βιβλίο. Το τρέιλερ όμως μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το καστ περιλαμβάνει τους Lauren Holly, Casimere Jollette, Brennan Clost, Daniela Norman, Kylie Jefferson κ.ά. 

H σειρά ανεβαίνει στο Netflix στις 14 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ