ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πρέπει να δεις το ''Home Before Dark''

Μιλάμε για τη σειρά ''Home Before Dark'', που αποτελείται από 10 επεισόδια και ακολουθεί ένα αρκετά ξεχωριστό στόρι. Ακολουθεί την Hilde Lisko, ένα νεαρό κορίτσι που μετακομίζει από το Brooklyn στη μικρή πόλη όπου ζούσε ο μπαμπάς της πριν πολλά χρόνια. Φιλόδοξη, μελλοντική δημοσιογράφος, η μικρή φέρνει ξανά στο φως μια ξεχασμένη υπόθεση που ο πατέρας της, αλλά και ολόκληρη η πόλη, προσπάθησαν πολύ για να θάψουν. 

Το πιο απρόσμενο απ' όλα αυτά, είναι πως βασίζεται στην πραγματική ιστορία της, 13χρονης σήμερα, Hilde Lysiak, που στα 9 της ξεκίνησε να καλύπτει την εγκληματική σκηνή του Selinsgrove. To πάθος της για τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 2014 όταν ο δημοσιογράφος πατέρας της την πήρε μαζί του στα γραφεία του NY Daily News όπου εργαζόταν. Δύο χρόνια μετά, ήταν η πρώτη που ασχολήθηκε με μια υπόθεση δολοφονίας στην πόλη της. Όταν δημοσίευσε την είδηση στο δικό της website, Orange Street News, πριν τις τοπικές εφημερίδες, συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια που θεωρούσαν πως ένα μικρό κορίτσι δεν έπρεπε να ασχολείται με τέτοια πράγματα. 

Προς απάντηση τους, η Lysiak ανέβασε ένα βίντεο που εύστοχα και καυστικά λέει: 

''Αν θέλετε να σταματήσω να ασχολούμε με τις ειδήσεις, αφήστε τους υπολογιστές σας και κάνετε κάτι με τις ειδήσεις. Ορίστε, είναι αρκετά χαριτωμένο αυτό για εσάς;''  

Όπως και να 'χει, η σειρά φαίνεται υπερβολικά ενδιαφέρουσα. Δείτε το τρέιλερ. 

Πρωταγωνιστούν οι Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Louis Herthum, Michael Weston κ.ά. και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές. Δεν πρόκειται για μια βαριά αστυνομική σειρά μυστηρίου, αλλά για μια νεανική σειρά με μεγάλο ενδιαφέρον που σε καθηλώνει με κάθε επεισόδιο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ