ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Η είδηση προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις

Τι και αν οι fan του Wizarding World μαζεύουν υπογραφές για να μπορέσουν αν κρατήσουν τον Johnny Depp στις νέες ταινίες Fantastic Beasts όπου υποδύεται τον κακό μάγο Gellert Grindelwald φαίνεται ότι η Warner Bros. έχει πάρει την απόφασή της και μάλιστα έχουν βρει και αντικαταστάτη. 

Ο Johnny Depp ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην ταινία έπρεπε αναγκάστηκα να παραιτηθεί όταν έχασε την διαμάχη με την εφημερίδα «The Sun» η οποία τον χαρακτήρισε ως βίαιο άντρα απέναντι στην πρώην σύζυγό του Amber Heart.

Και μπορεί να έχασε την δικαστική διαμάχη όμως τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ήταν αρκετά για να πείσουν πολύ κόσμο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αντίθετα αυτός που δεχόταν βία ήταν ο ίδιος ο ηθοποιός.

Παρόλα αυτά η παραγωγή του ζήτησε να παραιτηθεί κάτι το οποίο έκανε άμεσα. Τώρα οι φήμες ήθελαν τον Mads Mikkelsen να αντικαθιστά τον Johnny Depp στον ρόλο του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι όλα αυτά είναι απλά φήμες.

Ωστόσο το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε την Τετάρτη τις φήμες λέγοντας ότι ο Mads Mikkelsen θα είναι ο νέος Grindelwald στις υπόλοιπες 3 ταινίες φαντασίας. Η είδηση προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις κυρίως από τους fans του ηθοποιού που θέλουν να μποϊκοτάρουν τόσο την νέα ταινία Fantastic Beasts όσο και την ταινία Aquaman στην οποία συμμετέχει η Amber Heart.

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας ξεκίνησαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ