ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ

Συναισθηματικά φορτισμένος φαίνεται πως ήταν ο Daniel Craig όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας ''No Time To Die'', η οποία θε ίναι και η τελευταία του ως James Bond. 

Το δωρεάν ντοκιμαντέρ της Apple TV, με τίτλο ''Being James Bond'', κάνει μια αναδρομή στην πορεία του Craig στο ρόλο του θρυλικού πράκτορα, από το ''Casino Royale'' μέχρι το ''No Time To Die'', το οποίο μετά από πολλές αναβολές λόγω COVID φαίνεται τελικά πως θα αρχίσει την κινηματογραφική της πορεία τις επόμενες εβδομάδες. 

Όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ, η τελευταία σκηνή του Craig τον ήθελε να τρέχει σε ένα σοκάκι και εκτός του frame, σκηνή που ταιριάζει σαν φινάλε στην 15χρονη πορεία του στον ρόλο του 007. Στη συνέχεια ο ηθοποιός μοιράστηκε κάποια συγκινητικά λόγια με τους συνεργάτες του και μάλλον ήταν αρκετά για να τον κάνουν να δακρύσει. 

''Πολλοί από εδώ εργάστηκαν σε 5 ταινίες μαζί μου. Ξέρω πως ακούγονται πολλά για το τι πιστεύω για αυτές τις ταινίες. Αλλά λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο, και ειδικά αυτής γιατί ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να δουλεύω μαζί σας. Και αυτό ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου'' είπε συγκρατώντας τα δάκρυά του. 

Στην Κύπρο, το ''No Time To Die'' αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το στιγμιότυπο.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ