ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Ελπίζει να κερδίσει και το TikTok

Ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 2009 βρίσκομε τον βάτραχο-φαινόμενο να καβαλάει την μηχανή του και να κάνει τους ίδιους ήχους με αυτήν... συγκεντρώνοντας πάνω από 3.1 δισεκατομμύρια views με το video Axel F και μέχρι και σήμερα, να αποτελεί το πιο δημοφιλή βίντεο στην ιστορία του Youtube.

Ο εν λόγω βάτραχος, ο οποίος μπορεί να ήταν κάπως εκνευριστικός, επιστρέφει και υπόσχεται να κάνει την παρουσία του ακόμη πιο έντονη. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως ο Crazy Frog θα επιστρέψει στο YouTube στις 10 Δεκεμβρίου με μία μίξη από hits εμπνευσμένα από τα trends του TikTok.

Την επαναφορά του οφείλει στον Πρόεδρο A&R της Sony Music, Wolfgang Boss, ο οποίος έχει παράγει και έχει στην κατοχή του όλη τη μουσική του Crazy Frog υπό τη δισκογραφική Mach 1.

Να σημειώσουμε πως το μουσικό κομμάτι βασίστηκε στο ringtone του Crazy Frog το οποίο είχε κατακτήσει την κορυφή το 2005 και στο αρχικό βέντεο, εμφανιζόταν με τα γεννητικά του όργανα ώσπου στην Αμερική αφαιρέθηκαν με edit καθώς είχε απαγορευτεί. Σήμερα, επιστρέφει όπως έχει σχεδιαστεί: με πέος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ