ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Oι 5 must ταινίες anime

Τα anime είναι το είδος ταινιών όπου οι χαρακτήρες είναι ζωγραφισμένοι στο χέρι και περιλαμβάνει κάθε είδους animation από την Ιαπωνία. Εκτός χώρας, ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις ταινίες κινουμένων σχεδίων (χωρίς αυτό να σημαίνει πως προορίζονται για παιδιά) που έχουν πολύχρωμα γραφικά, έντονα χρώματα, φανταστικές θεματικές και ζωηρούς χαρακτήρες. Υπάρχουν χιλιάδες λάτρεις του είδους σε όλο τον κόσμο, κι αν είσαι και εσύ ένας απ' αυτούς σου προτείνουμε 5 αγαπημένες anime ταινίες για να δεις άμεσα στο Netflix.

A Silent Voice

Ένας νεαρός άντρας περιθωριοποιείται από τους συμμαθητές του όταν το bullying που ασκεί σε ένα κωφό κορίτσι την κάνει να αλλάξει πόλη. Χρόνια μετά, εκείνος την αναζητά με σκοπό να εξιλεωθεί. 

Whisper of the Heart

Όταν μαθαίνει πως ένας άντρας είχε δανιστεί ακριβώς τα ίδια βιβλία με εκείνη από τη βιβλιοθήκη, η Shizuku ξεκινά μια διαδρομή για να τον γνωρίσει και να ακολουθήσει τα όνειρα της. 

Howl's Moving Castle

Όταν μια νεαρή γυναίκα με πολλές ανασφάλειες μεταμορφώνεται σε ηλικιωμένη γυναίκα από μια μάγισσα, η μόνη της ελπίδα να επανέλθει είναι ένας ανασφαλής, νεαρός μάγος και στο κινούμενο κάστρο του. 

Princess Mononoke

Ένας πρίγκιπας, μολυσμένος με μια θανατηφόρα κατάρα, ταξιδεύει με σκοπό να βρει το αντίδοτο, αλλά καταλήγει στη μέσα σε μια μάχη ανάμεσα σε μια πόλη και τους θεούς του δάσους. 

Spirited Away

Αφότου μετακομίζουν στα προάστια, ένα 10χρονο κορίτσι μπαίνει σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι θεοί, τα πνεύματα και οι μάγισσες, και όπου οι άνθρωποι μετατρέπονται σε θηρία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
anime  |  netflix  |  ταινίες  |  ιαπωνία  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ