ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Eτοιμάζεται να παρουσιάσει στην Κύπρο το νέο τηλεπαιχνίδι που σκίζει στο εξωτερικό

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Πιο αδύναμου κρίκου» σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Τάσος Τρύφωνος ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Κύπρο το νέο τηλεπαιχνίδι που σκίζει στο εξωτερικό. Πρόκειται για το αγωνιώδες παιχνίδι γνώσεων, παραγωγής ITV με τίτλο THE CHASE.

Τέσσερις παίκτες, άγνωστοι μεταξύ τους απαντούν σε ερωτήσεις γνώσεων για να μαζέψουν μέχρι και 10,000 ευρώ, αλλά για να τα εξασφαλίσουν στο τέλος θα πρέπει να κερδίσουν τον chaser, δηλαδή έναν από τους μόνιμους «παντογνώστες» που θα βρίσκονται στο παιχνίδι.

Έγινε γνωστό ήδη ότι οι 4 μόνιμοι chasers θα είναι ο πρώην βουλευτής, ευρωβουλευτής και θεολόγος Ανδρέας Πιτσιλλίδης, ο νομικός και δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς Μαρίνος Κλεάνθους, η ακαδημαϊκός Θεανώ Καλαβανά και η δημοσιογράφος Σύλια Ιωαννίδου. Tο πρώτο τρέιλερ του THE CHASE ήταν σε σκηνοθεσία του Κλείτου Κλείτου και σύμφωνα με το κόνσεπτ ο Τάσος Τρύφωνος βρίσκεται πάνω σε ένα γυμναστικό διάδρομο και προχωρά με γοργό βήμα, ενώ μας ρωτάει στην κάμερα «εσύ μπορείς να ξεφύγεις απ’ αυτή την καταδίωξη;» την ώρα που αποκαλύπτεται το λογότυπο του THE CHASE.

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή στο 99059905 και να κερδίστε μέχρι και 10.000 ευρώ καθημερινά!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ