ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Δείτε τις απίστευτες αναρτήσεις που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο

Τι και αν τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια; Επιβάλλεται να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην χάσουμε ούτε στιγμή την γιορτινή διάθεσή μας και όσα συνεπάγονται. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό και σαφώς την επιθυμία τους να μπουν οι θαυμαστές τους σε Chirstmas mood πολλοί celebrities συμμετέχουν στο challenge «Elf on the Shelf» και γίνονται viral.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Garcelle Beauvais δημοσίευσε μια φωτογραφία της ως ξωτικό στον ώμο του Pharrell Williams και την οποία συνόδευε η λεζάντα "elf on shelf" δηλαδή, το ξωτικό στο ράφι. Βλέποντας το εν λόγω post της σταρ οι επώνυμοι φίλοι της ξεκίνησαν να προσκαλεί ο ένας τον άλλο να κάνουν το ίδιο: να βάζουν δηλαδή κάποιον διάσημο στον ώμο τους με κολάζ και photoshop.

Πριν δούμε τις αναρτήσεις που έκλεψαν την παράσταση, αξίζει να πούμε πως το Elf on a Shelf δεν αποτελεί εύρημα της Garcelle Beauvais, αλλά στην πραγματικότητα προέρχεται από ένα παιδικό Χριστουγεννιάτικο βιβλίο, όπου ένα από τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη επισκέπτεται τα παιδιά στα σπίτια τους για να δει αν ανήκουν στην λίστα του Αϊ-Βασίλη με τους άτακτους ή τους καλούς.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Garcelle Beauvais (@garcelle)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Banks (@elizabethbanks)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ