ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η είδηση που δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα το Twitter.

Ήταν φυσικό επόμενο πως η πρωτόγνωρη εμπειρία που ζούμε θα επηρέαζε τις μελλοντικές παραγωγές του Hollywood. Μετά τη σειρά ''Love in the Time of Corona'' που προβλήθηκε σε δύο μέρη στα τέλη Αυγούστου, ο σκηνοθέτης Doug Liman (του ''Mr. & Mrs. Smith'' και του ''The Bourne Identity) το πάει ένα βήμα παραπέρα με ένα rom-com και μια ληστεία, στην ταινία ''Lockdown''. 

To ''Lockdown'' θα λαμβάνει χώρα με φόντο την πανδημία του κορωνοϊού, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στο Λονδίνο στα τέλη Σεπτεμβρίου και, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα, με την Anne Hathaway στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Φημολογείται επίσης πως ο Cillian Murphy (του ''Peaky Blinders'' εκτός των άλλων) θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της. 

Ωστόσο, η είδηση μιας τέτοιας ταινίας δεν άρεσε στον Twitterόκοσμο, που θεωρεί πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα τέτοιο στόρι. Με τις ΗΠΑ να έχει πάνω από 6 εκατομμύρια κρούσματα και πάνω από 190 χιλιάδες θανάτους, οι κριτικοί και ο κόσμος κατακεραύνωσαν την ιδέα μιας ρομαντικής κωμωδίας με αυτό το στόρι. 

''Όπως τότε πέρασαν σίγουρα δύο-τρία χρόνια μετά το 9/11 για να βγουν ταινίες για αυτό... Ας περιμένουμε λίγο πριν να έχουμε μια κινηματογραφική μεταφορά αυτής της κατάστασης. Όταν τελειώσει όλο αυτό, δεν θέλω τίποτα λιγότερο από το να το ξαναζήσω κάπου που πάω για να ξεφύγω από την καθημερινότητα'' γράφει ένας χρήστης στο Twitter. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ