ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η ζωή της εμβληματικής Sylvia Kristel

Σύντομα θα δούμε τη  ζωή της πρωταγωνίστρια της θρυλικής, πλέον, ερωτικής ταινίας των '70s ''Emmanuelle'', η Sylvia Kristel να γίνεται μίνι σειρά έξι επεισοδίων. 

Η τηλεοπτική σειρά, που θα γίνει για το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Lincoln TV, θα βασίζεται στην αυτοβιογραφία της Kristel που κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο ''Nue'' (δηλαδή ''Γυμνή''), στην οποία η ηθοποιός αφηγείται την πορεία της στη δημοσιότητα και την τραγική της πτώση.

''Πιστεύουμε πως η ιστορία της Sylvia θα ταρακουνήσει στην μετά-MeToo εποχή. Η Sylvia κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην παιδική της ηλικία, και από μια άγνωστη 20χρονη ηθοποιό μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο σύμβολο της σεξουαλικής επανάστασης των 1970s'' είπε ο παραγωγός Marc Missonnier, συμπληρώνοντας πως η σειρά θα δείξει πως η εν λόγω επανάσταση δεν βοήθησε ουσιαστικά στο να σταματήσει η αντικειμενοποίηση των γυναικών από τους άντρες. 

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Γαλλία, Ολλανδία και Καλιφόρνια, με βασική γλώσσα τα γαλλικά. 

Η ταινία ''Emmanuelle'' (ή ''Εμμανουέλα'' όπως έγινε γνωστή στις ελληνόφωνες χώρες) γυρίστηκε το 1974 αφηγείται τις σεξουαλικές περιπέτειες μιας νεαρής γυναίκας στην Ασία, και γνώρισε επιτυχία σε κάθε άκρη του κόσμου. Η Kristel, γεννημένη στην Ολλανδία το 1952, ξεκίνησε ως μοντέλο και το 1973 κέρδισε τον τίτλο ''Miss European Television'' όταν ήταν 21. Μανιώδης καπνίστρια από τα 11 της, η ηθοποιός αρρώστησε με καρκίνο του λάρυγγα και μετά από χημειοθεραπείες, απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2012, στον ύπνο της, λίγους μήνες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ