ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Επιστρέφουμε στην Αφρική, για μία ακόμα ταινία

Η Disney πρόκειται να επιστρέψει στο Pride Rock για ακόμα μια φορά, με ένα σίκουελ της ταινίες ''The Lion King'', με σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Όσκαρ Barry Jenkins, χρησιμοποιώντας ξανά τη φωτορεαλιστική τεχνολογία όπως και στην πρώτη ταινία, αλλά και στο ''The Jungle Book'' του 2016. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, το καστ ή το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή αλλά σύμφωνα με το Deadline, το σίκουελ θα εξερευνά βαθύτερα τους χαρακτήρες, όπως και την ιστορία του Mufasa, άρα απ' ό,τι φαίνεται δεν θα ακολουθεί τις γραμμές το σίκουελ κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε το 1998 και ακολουθούσε την κόρη του Simba, την Kiara, και τον έρωτά της με τον Kovu, ένα νεαρό λιοντάρι από μια ομάδα λιονταριών πιστό στον Scar.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν το καστ της δεύτερης ταινίας είναι γεμάτο αστέρια, όπως και το πρώτο στο οποίο ακούσαμε τις φωνές των Beyoncé, Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, John Kani, James Earl Jones κ.ά. θα έχει όμως σοβαρή δουλειά να κάνει για να φτάσει την ταινία του 2019 όσον αφορά στις εισπράξεις στο box office, μιας και αυτή είχε συγκεντρώσει πάνω από $1.5 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the lion king  |  disney  |  ταινίες  |  beyonce  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ