ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Η playlist του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Ο Barack Obama μόλις αποκάλυψε την πιο πρόσφατη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια στο Spotify και όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, έγινε viral!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κοινοποιεί κάθε χρόνο την καλοκαιρινή λίστα αναπαραγωγής με σύγχρονη μουσική από καλλιτέχνες, όπως οι Frank Ocean, Outkast και J. Cole. Η νέα συλλογή, πάντως, είναι μια ειδική επιλογή τραγουδιών που λάτρευε την περίοδο που διέμενε στον Λευκό Οίκο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Obama κοινοποίησε τη λίστα αναπαραγωγής προς τιμήν του νέου του βιβλίου «A Promised Land».

«Η μουσική έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο σε όλη μου τη ζωή και αυτό ήταν ιδιαίτερα αληθινό κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου» έγραψε ο Barack σε ανάρτησή του στο Facebook μαζί με ένα στιγμιότυπο οθόνης της playlist.

Η λίστα Obama με 20 τραγούδια περιλαμβάνει μια εκλεκτική γκάμα διαφόρων μουσικών ειδών και εποχών - από το «Lose Yourself» του Eminem έως το «The Thrill Is Gone» του B.B. King και το «Rhiannon» των Fleetwood Mac.

Στην ίδια ανάρτηση στο Facebook, ο Obama περιέγραψε μερικές από τις συναντήσεις του με τους καλλιτέχνες τα τραγούδια των οποίων συμπεριέλαβε στη λίστα αναπαραγωγής του Λευκού Οίκου. «Ενώ έλεγχα τις σημειώσεις μου πριν από τις συνομιλίες, άκουγα το "My 1st Song" του Jay-Z ή το "Luck Be a Lady" του Frank Albert Sinatra. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στον Λευκό Οίκο, η Michelle και εγώ προσκαλέσαμε καλλιτέχνες όπως ο Stevie Wonder και η Gloria Estefan για να διεξάγουν απογευματινά σεμινάρια με νέους πριν από βραδινές μουσικές παραστάσεις στην Ανατολική Αίθουσα σημειώνει ο Barack Obama.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ