ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Ριάνα Στυλιανού

Εξερευνήστε μουσεία, ενυδρεία και μεγαλουπόλεις από την άνεση του σπιτιού σας

Το Lockdown συνεχίζεται παρά την χαλάρωση μέτρων που πάρθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία, ωστόσο βαδίζουμε σε ένα πολύ καλό δρόμο και η πρόοδος μας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας. Για όσες μέρες βρισκόμαστε ακόμα υπό περιορισμό στην καραντίνα μπορούμε να κάνουμε εκείνα τα ταξίδια που έχουμε στο travel list μας, εικονικά, μέχρι βέβαια να τα επισκεφθούμε και στην πραγματικότητα.

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο μικρό αποτέλεσμα από όλη αυτή την τρέλα το πόσο γρήγορα φαίνεται ότι όλοι συνεργάστηκαν προσπαθώντας να κάνουν την απομόνωση λίγο πιο ανεκτή. Από τις συναυλίες του Instagram Live έως τα πολυαναμενόμενα εικονικά fashion shows, φαίνεται ότι οι φορητοί υπολογιστές μας είναι ο νέος πολυσύχναστος χώρος για όλα τα είδη εκδηλώσεων, περιλαμβανομένου και κοσμικά αξιοθέατα από όλο τον κόσμο. Πολλά μουσεία , ενυδρεία ακόμα και ξεναγήσεις πόλεων βρίσκονται διαθέσιμα στο διαδίκτυο για να μπορέσετε να τα απολαύσετε από την άνεση του καναπέ σας.

Επομένως, ήρθε η ώρα να φορέσετε τα πιο χαριτωμένα PJ σας, τα αγαπημένα σας σνακ και φυσικά την καλύτερη διάθεσή σας γιατί εμείς σας ετοιμάσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα με αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε asap!

Για τους λάτρεις της τέχνης

 Tate Modern στο Λονδίνο: Αυτό το σούπερ μοντέρνο μουσείο μοντέρνας τέχνης προσφέρει μια εικονική περιήγηση στη νεότερη έκθεση του Andy Warhol, που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε. 

Guggenheim Μuseum στη Νέα Υόρκη: Διαθέτουν λεπτομερή προβολή 360 μοιρών μέσω του Google Arts & Culture όπου μπορείτε να κατεβάσετε τους οδηγούς ήχου από την εφαρμογή Bloomberg Connects.

Το Λούβρο: Οι εικονικές περιηγήσεις αυτού του παγκοσμίου φήμης μουσείου σάς επιτρέπει κυριολεκτικά να «περπατήσετε» στις αίθουσες και να δείτε το έργο των Rembrandt, Delacroix και άλλων καλλιτεχνών.

Ο μαγικός κόσμος της θάλασσας

Monterey Bay: Τίποτα δεν μπορεί να διώξει το άγχος της καθημερινότητας καλύτερα από μια ζωντανή μετάδοση του Monterey Bay

National Aquarium: Το ζωντανό υλικό του ενυδρείου σάς επιτρέπει να μεγεθύνετε και να παρακολουθήσετε με προσοχή και πλήρεις λεπτομέρειες όλα τα υποβρύχια πλάσματά στους βιότοπους τους.

Ενυδρείο Georgia: Ναι, το μεγαλύτερο ενυδρείο της Αμερικής έχει ενταχθεί στη ζωντανή διασκέδαση. Έχουν puffins, πιγκουίνους, piranhas!

Πόλεις για εξερεύνηση

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτή η περιοδεία 360 μοιρών θα σας οδηγήσει σε όλα τα καλύτερα ορόσημα, όπως το Κοινοβούλιο, το Big Ben και τα Ανάκτορα του Buckingham

Παρίσι, Γαλλία: Το μόνο που λείπει από αυτήν την συναρπαστική περιοδεία 360 μοιρών είναι μια μπαγκέτα και ένα γαλλικό καφέ.

Ρώμη, Ιταλία: Αυτή η περιήγηση 4k με τα πόδια μπορεί να μην σας βοηθήσει να πετύχετε τον καθημερινό σας στόχο στα βήματα, αλλά θα σας οδηγήσει σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης από μια ρεαλιστική POV.

Μουσεία Ιστορίας

The Smithsonian: Μπορείτε να πάτε από όροφο σε όροφο και να δείτε τα εκθέματα που εμφανίζονται επί του παρόντος όπως το FossilLab.

Μουσείο της Μελβούρνης: Αυτό το μέρος διαθέτει εντυπωσιακά διαθέσιμα εκθέματα στο διαδίκτυο που αξίζει τον κόπο να “επισκεφθείτε”

Νational Women’s History Museum: Αυτό το μουσείο περιλαμβάνει εκθέματα αφιερωμένα σε γυναίκες στη NASA, γυναίκες στο Κίνημα Πολιτικών Δικαιωμάτων και γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ