ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Ριάνα Στυλιανού

“... μου την έσπασε από το πρώτο δευτερόλεπτο.”

Το GNTM 3 ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες, και οι περισσότεροι από εμάς δεν χάνουμε ούτε επεισόδιο! Η πρώτη χρονιά όπου το σπίτι του GNTM έχει αγόρια και κορίτσια, είναι λογικό να υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και ανατροπές που ίσως να μην περιμέναμε.

Όπως κάθε φορά, οι φαν του παιχνιδιού αρχίζουν και βλέπουν τις παρέες να διαμορφώνονται και να μοιράζονται τις σκέψεις τους στο Twitter. Με αυτή τη πελώρια θάλασσα σχολίων από τους τηλεθεατές του παιχνιδιού, δεν ήταν δύσκολο να ανακαλύψουμε εκείνον που αντιπαθούν οι περισσότεροι.

Η λιγότερο συμπαθητική παίκτρια του «GNTM 3» λοιπόν, φαίνεται να είναι η Ρασέλ, η οποία όπως δήλωσε και η ίδια, δεν τα πάει πολύ καλά με τα κορίτσια γενικότερα.

Σύμφωνα με το Twitter «οι FF δεν είναι τίποτα μπροστά» της, και άλλα σχόλια όπως “Αφού την Ρασέλ την εκνευρίζουν τα πάντα , γιατί δεν έμεινε κλειδωμένη σπίτι της;” ή “Η Ρασέλ μου την έσπασε από το πρώτο δευτερόλεπτο.”, μας κάνει να αντιληφθούμε πως η αντιπάθεια προς τη Ρασέλ … it’s here to stay!

Ορισμένες από τις δηλώσεις της παίκτριας του GNTM 3, στην κάμερα ήταν: «Είναι λίγο παιδική χαρά. Νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές, δεν έχουν καταλάβει που είναι και τι κάνουν και έτσι δυσκολεύουν και τους υπόλοιπους. Δε μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα αν ο καθένας είναι στον κόσμο του»... αλλά γενικότερα αυτό το κορίτσι δεν λέει να σταματήσει να σχολιάζει την επίδοση των άλλων παικτών οπόταν αναμένουμε να δούμε και άλλα πολλά παρόμοια tweets.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gntm  |  model  |  tweeter  |  gossip

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ