ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δείτε το βίντεο του ''Already''

Η ταινία ''Black is King'', η οπτικοποίηση του album ''The Gift'' που συνόδευε το ''The Lion King'' του 2019, κυκλοφόρησε στο DisneyPlus και η Beyoncé το γιορτάζει με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου βίντεο κλιπ. Η εν λόγω ταινία είναι μια μοντέρνα αναβίωση της ιστορίας του ''The Lion King'', και ακολουθεί ένα νεαρό βασιλιά σε μια διαδρομή όπου ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι. 

Το τραγούδι ''Already'' ακολουθεί τη θεματική της ταινίας. με τη Bey ντυμένη με εντυπωσιακά σύνολα, συμπεριλαμβανομένου ενός cow print outfit δια χειρός Riccardo Tisci, ή καλυμμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια με body paint. 

H Bey σε μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση της στο ''Good Morning America'' μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την κυκλοφορία του ''Black is King'' αλλά και την έμπνευση πίσω από την ταινία. 

''Ελπίζω πως η ταινία αυτή θα αλλάξει το πώς αντιλαμβάνεται ο κόσμος τη λέξη 'μαύρος', που πάντα ήταν συνώνυμη με την έμπνευση, την αγάπη και τη δύναμη και την ομορφιά για εμένα. 'Black is King' είναι πλούσιο σε ιστορία, σε στόχους, σε γλώσσα''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ