ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Σχεδόν όπως παλιά οι ημιτελικοί και ο τελικός

Φέτος η άνοιξη είναι μια παράξενη εποχή για events. Η πανδημία βρίσκεται μεν ακόμα σε έξαρση, έχουν όμως ξεκαθαρίσει αυτά που πρέπει να γίνονται για να αποφεύγεται η περεταίρω εξάπλωσή του. Με αυτό το σκεπτικό οι απονομές βραβείων ξεκίνησαν δειλά - δειλά να γίνονται με φυσικές παρουσίες αντί μέσω βίντεο κλήσεων, και μ' αυτό το σκεπτικό πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές μέρες τα Oscars. 

Το ίδιο κόνσεπτ ακολουθεί και η Eurovision που πέρσι ακυρώθηκε αναγκαστικά λόγω κορωνοϊού. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στο Ρότερνταμ, στην αρένα Rotterdam Ahoy, αλλά δεν ήταν σίγουρο αν θα υπήρχε κοινό. Οι διοργανωτές είχαν αναφέρει πως δεν ήταν ακόμα σίγουρο εάν θα επιτρεπόταν η φυσική παρουσία κοινού στους ημιτελικούς και στους τελικούς της εκδήλωσης στις 18-22 Μαΐου, μιας και τα κρούσματα στην Ολλανδία συνεχίζουν να είναι ψηλά. 

Όπως ανακοίνωσαν όμως τώρα στους επίσημους λογαριασμούς της Eurovision στα social media, έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια έτσι ώστε ο διαγωνισμός τραγουδιού να πραγματοποιηθεί με κοινό 3500 ατόμων (περίπου 20% της χωρητικότητας της αρένας). 

Δείτε την ανάρτηση. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ