ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πώς σχολίασε την... αντικαταστάτρια της;

Όπως είναι γνωστό, το ''The Crown'' συνεχίζει και θα συνεχίσει αλλάζοντας εντελώς το καστ κάθε δύο σεζόν. Μετά τις δύο πρώτες επιτυχημένες σεζόν, η Clare Foy και η Vanessa Kirby παρέδωσαν τη σκυτάλη στην Olivia Colman και την Helena Bonham Carter που ανέλαβαν τους ρόλους της Ελισάβετ και της Margaret αντίστοιχα. Μετά το τέλος της τέταρτης σεζόν, το καστ θα αλλάξει ξανά, με την Lesley Manville να υποδύεται την Margaret για τις δύο τελευταίες σεζόν. 

"Είναι σαν να παραδίδεις τη σκυτάλη, είναι σαν ένας αγώνας που τρέχουμε όλοι και η Vanessa Kirby ήταν απίστευτα ενθουσιώδης και ευγενική και γενναιόδωρη και μου έδωσε πολλές συμβουλές. Της είπα 'βοήθησέ με για να μπορώ να το κάνω αυτό' επειδή μπορεί να νιώσεις λίγο συγκλονισμένη από όλη την έρευνα'' είπε η Carter για την ''αντικαταστάτρια'' της σε πρόσφατη συνέντευξη της. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως θα παραδώσει επίσης την θήκη των τσιγάρων που χρησιμοποιούσε στη σειρά ως Margaret στην Manville, σαν συμβολική σκυτάλη. ''Είμαι τόσο ευχαριστημένη που θα είναι αυτή, είναι σπουδαία ηθοποιός και θα το διασκεδάσει'' συμπλήρωσε. 

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, το Netflix τελικά αποφάσισε να συνεχίσει το ''The Crown'' για έκτη σεζόν και να ολοκληρωθεί με αυτή, αντι της πέμπτης όπως είχε γίνει γνωστό πέρσι. Τον ρόλο της βασίλισσας θα αναλάβει η Imelda Staunton. 

Η τέταρτη σεζόν της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ