ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λατρέψαμε το πρωτότυπο εξώφυλλο της Vogue

Τα μέτρα αποστασιοποίησης έχουν ωθήσει όλα τα περιοδικά, τα media και γενικότερα τις επιχειρήσεις ανά το παγκόσμιο να βρουν νέους, φρέσκους τρόπους να προχωρήσουν μπροστά. Έχουμε δει τον Jacquemus να φωτογραφίζει την καμπάνια του μέσω FaceTime, το Harper's Bazaar να πραγματοποιεί φωτογραφίσεις με drone και τώρα, τη Τσεχοσλοβακική Vogue να παρουσιάζει το πρώτο της εξώφυλλο φωτογραφημένο μέσω iPhone! 

Οι φωτογράφοι μόδας Luca Morelli και Alessandro Morelli φωτογάφισαν την Kylie Jenner μαζί με την μικρή Stormi, για το εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Ιουνίου και το αποτέλεσμα είναι... πρωτότυπο και όμορφο. Η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο, είναι ένα κοντινό πορτρέτο των δύο να ξαπλώνουν οριζόντια, μιας και η θεματική του τεύχους είναι ''Bedtime Story''.  

Δείτε το εξώφυλλο. 

H νεαρή επιχειρηματίας, μάλιστα, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, εκφράζοντας την αγάπη της για την 2χρονη κόρη της: 

''Αγαπώ αυτό το μωρό τόσο πολύ. Κάποιες φορές την βλέπω και κλαίω, ξέροντας πως δεν θα είναι ξανά τόσο μικρή. Ποιος περίμενε πως κάτι τόσο μικρό μπορεί να κατέχει τόσο μεγάλο κομμάτι της καρδιάς σου; Ο Θεος δεν έκανε λάθη με σένα μωρό μου''.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kylie jenner  |  stormi  |  vogue  |  φωτογράφιση  |  iphone  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ