ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η νέα της ταινία δεν μοιάζει με τις άλλες

Έχουμε δει την Megan Fox σε διάφορες ταινίες, από τυπικές νεανικές σε επιστημονικής φαντασίας και από κωμωδίες σε πιο δραματικές, ακόμα και σε cult ταινίες όπως την comedy - horror ''Jennifer's Body''. Το νέο της κινηματογραφικό βήμα όμως την βρίσκει σε νέα μονοπάτια και μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει αρκετά. 

Στο ''Till Death'' υποδύεται την Emma, μια γυναίκα που μαζί με τον σύζυγό της καταφεύγουν σε ένα απόμερο σπίτι. Το πρωί ξυπνά δεμένη με χειροπέδες με τον νεκρό συζυγό της και όταν δύο δολοφόνοι εισβάλλουν στο σπίτι για να την αποτελειώσουν πρέπει να βρει τρόπο να ξεφύγει. 

Μιλώντας για τα γυρίσματα της ταινίας, η ηθοποιός δεν έκρυψε πως δεν έμοιαζαν με όσα είχε ζήσει μέχρι τώρα, ενώ έδωσε τα ένσημα και στον παρτενέρ της, τον κασκαντέρ που υποδυόταν τον... νεκρό σύζυγό της καθ' όλη τη διάρκεια: 

''Έκανε απίστευτα πράγματα. Για παράδειγμα έπρεπε να πέσουμε από τις σκάλες. Φορούσε μόνο εσώρουχα γιατί έτσι ήταν ο χαρακτήρας που υποδυόταν. Πέσαμε από τις σκάλες, δεμένοι με χειροπέδες, χωρίς προστατευτικά, χωρίς τίποτα. [...] Ας πούμε, τον τραβούσα σε όλο το σπίτι, για όλη την ταινία, στα πιο παράξενα εδάφη και στις πιο περίεργες καταστάσεις και φορούσε μόνο εσώρουχο. Δεν είπε λέξη. Ήταν Βούλγαρος, άρα μάλλον ήταν σκληρός. Αλλά ναι, ήταν παράξενη δουλειά για εκείνον.

Προφανώς δεν έχω κάνει ποτέ κάτι όπου ο ηθοποιός δίπλα μου υποδυόταν ένα νεκρό. Σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρουσα πρόκληση. Μου άρεσε αυτή η ενδιαφέρουσα σχέση με το πτώμα του συζύγου της που εξελισσόταν όσο προχωρούσε η ταινία. Ήταν εξοργισμένη αλλά στη συνέχεια αυτός είναι η μόνιμη συντροφιά της. Είναι θυμωμένη αλλά υπάρχουν και κάποιες αστείες στιγμές μεταξύ τους... τουλάχιστον σε μένα φάνηκαν αστείες'' είπε σε συνέντευξη στο Fox News. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
megan fox  |  ταινίες  |  till death  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ