ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

H ''Mulan'' πάντα ήταν διαφορετική από τις άλλες ταινίες της Disney, αφενός γιατί βασιζόταν στη φανταστική ιστορία της Hua Mulan. Όπως και στον Κινεζικό θρύλο, η Mulan μεταμφιέζεται σε άντρα στρατιώτη για να σώσει τον πατέρα της από τους εισβολείς. Η ιδέα για μια live action εκδοχή της ιστορίας έπεσε στο τραπέζι το 2010 αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ, μέχρι το 2015. Μετά από μια οντισιόν, το 2017, η Liu Yifei επιλέχτηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα σε χίλιες ηθοποιούς και η ταινία πήρε επίσημα το πράσινο φως. 

Λίγο πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα, στις 27 Μαρτίου, κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ που δίνει έμφαση σε iconic στιγμές της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1998, αλλά μας δείχνει επίσης τι θα κάνει αυτή την ταινία να διαφέρει από τις άλλες. Σε αντίθεση, λοιπόν, από τον ''Aladdin'' και το ''The Lion King'' που κυκλοφόρησαν και σάρωσαν το 2019, η ''Mulan'' θα αντλεί επιρροές τόσο από την πρώτη ταινία της Disney, όσο και από τον θρύλο. Ο Mushu, ο μικρός δράκος - φίλος της Mulan στο animation, δεν θα υπάρχει στην επερχόμενη ταινία και θα δούμε περισσότερες γυναίκες σε διάφορους ρόλους, π.χ. στην live action η Mulan εχει μια μικρή αδερφή, και η βασική ανταγωνίστρια είναι μια μάγισσα. Τέλος, ίσως η βασικότερη διαφορά είναι πως η ''Mulan'' δεν θα είναι μιούζικαλ. 

Δες το τρέιλερ. 

Αναλυτικότερα το στόρι: 

Όταν ο αυτοκράτορας της Κίνας ανακοινώνει πως ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να ενταχθεί στον στρατό για να υπερασπιστούν την χώρα από τους βόρειους εισβολείς, η Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός βετεράνου του πολέμου, μπαίνει μπροστά για να πάρει τη θέση του πατέρα της, μεταμφιεσμένη σε άντρα. Πρωταγωνιστούν οι Liu Yifei, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An και Gong Li, σε σκηνοθεσία της Νεοζηλανδής Niki Caro. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ