ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δείτε το νέο βίντεο του Kanye

O Kanye West κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι μαζί με το συνοδευτικό βίντεο κλιπ και αν το δεις, θα αντιληφθείς πως δεν μοιάζει με τα άλλα. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των Yeezy με το GAP, o ράπερ ανακοίνωσε επίσης το 10ο album του, με τίτλο ''God's Country'' ανεβάζοντας το πρώτο του single ''Wash Us in the Blood''. Το νέο τραγούδι, που φιλοξενεί φωνητικά του Travis Scott, έκανε πρεμιέρα μαζί με το βίντεο κλιπ, του σκηνοθέτη Arthur Jafa, με εμβόλιμα πλάνα από διαδηλώσεις, σκηνές από βιντεοπαιχνίδια και αποσπάσματα από συναυλίες μαύρων καλλιτεχνών, μαύρους ασθενείς σε νοσοκομείο και ψηφιακή εκδοχή του προσώπου του Kanye. 

Στο τέλος, βλέπουμε την 7χρονη κόρη του, North, να χορεύει σε βίντεο που τράβηξε ο ίδιος, με την χορωδία της εκκλησίας να τραγουδά μαζί της. 

Δείτε το βίντεο. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye ''συνεργάζεται'' με την North. Τον περασμένο Μάρτιο η μεγάλη κόρη του εμφανίστηκε στην παρουσίαση του Yeezy Season 8 στο Παρίσι ενώ στα βίντεο κλιπ του πρωταγωνιστεί από μωρό. Το 2015 εμφανίστηκε στο βίντεο του ''Only One'' όπου ο Kanye την κουβαλούσε πάνω του ή την κρατούσε από το χέρι, και πέρσι εκείνη μαζί με τα αδέρφια της και την Kim εμφανίστηκαν στο ''Closed on Sunday''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ