ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ό,τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη σταρ που εμπιστεύεται το Netflix για το επόμενο της βήμα. Σύμφωνα με το Variety, η τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόκειται να μεταφέρει στην πλατφόρμα streaming το best selling βιβλίο - θρίλερ ''The Cipher'' της Isabella Maldonado. Η ίδια η Lopez φαίνεται πως επιβεβαίωσε την είδηση ανεβάζοντας ένα screenshot με τον τίτλο από το Variety στα Insta Stories της, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της δημόσια. 

H πρωταγωνίστρια, Nina Guerrera, είναι μια πράκτορας του FBI που εθίζεται σε μια υπόθεση με έναν κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος ανεβάζει στο διαδίκτυο γρίφους και κωδικοποιημένα μηνύματα που αφορούν στους τελευταίους του φόνους. Σκοπός του όχι μόνο δεν είναι να διαφύγει, αλλά να προσελκύσει την Guerrera σε ένα ''κυνηγητό''.

Παρόλο που οι περισσότερες παραγωγές είχαν μπει σε παύση το 2020 λόγω κορωνοϊού, η Lopez έχει ήδη τρεις ταινίες έτοιμες. Το ''Marry Me'', όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Owen Wilson αλλά και τον Maluma, το ''The Godmother'' που ακολουθεί την ακμή και την παρακμή της βαρόνης ναρκωτικών Griselda Blanco και το ''Shotgun Wedding'', πλάι στον Armie Hammer. Έχει επίσης επιβεβαιωθεί πως αυτή θα ηγείται της θρυλικής, ετήσιας συναυλίας Dick Clark's New Year's Rocking Eve. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ