ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ''Encanto''

Η 60η ταινία παραγωγής Disney απέκτησε επίσημο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας. Το ''Encanto'' παρουσιάζει μια φανταστική εκδοχή της Κολομβίας, με πρωτότυπα τραγούδια δια χειρός Lin-Manuel Miranda, και πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου. Οι πρώτες συζητήσεις για την ταινία άρχισαν το 2016 όταν ο Miranda αποκάλυψε πως μια ταινία animation βρίσκεται στα σκαριά. Τα επόμενα νέα ήρθαν το 2020 όταν ανακοινώθηκε πως η Disney δημιουργεί μια ταινία με μια λατινική οικογένεια στο επίκεντρο. 

Εστιάζει σε μια οικογένεια, τους Madrigals, που ζουν σε μια μαγεμένη πόλη στα βουνά της Κολομβίας. Όλα τα παιδιά της οικογένειας έχουν μαγικές ικανότητες εκτός από ένα, την Mirabel. H Mirabel είναι το μοναδικό συνηθισμένο παιδί αλλά όταν ανακαλύπτει πως η μαγεία απειλείται, πρέπει να αναλάβει δράση αφού μπορεί να είναι η μοναδική που μπορεί να την σώσει. 

Έχοντας υπόψη πως η προηγούμενη συνεργασία του Miranda με την Disney μάς εδωσαν το υπέροχο soundtrack της ''Moana'', μπορούμε να περιμένουμε πως τουλάχιστον τα τραγούδια θα είναι εξαιρετικά. Από την άλλη, την σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Jared Bush και Byron Howard του ''Zootopia'', άρα και από σκηνοθεσία τα πράγματα φαίνοτα άριστα. Σαν φωνή της Mirabel θα ακούσουμε την Stephanie Beatriz, που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο sitocm ''Brooklyn Nine-Nine''.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
encanto  |  disney  |  ταινίες  |  τρέιλερ  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ