ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Για να πετύχει η ληστεία πρέπει να περάσουν από τα ζόμπι

Το 2019 το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για την νέα ταινία του Zack Snyder, για μια φιλόδοξη ληστεία στο Λας Βέγκας. Τα πράγματα φυσικά δεν είναι τόσο απλά και θα σου πούμε ακριβώς τι εννοούμε. 

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα κατεστραμμένο, γεμάτο ζόμπι Λας Βέγκας που έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Scott Ward (Dave Bautista), ένας πρώην ήρωας πολέμου, δέχεται πρόταση από τον ιδιοκτήτη ενός καζίνο να πάει σε αυτήν την απαγορευμένη ζώνη και να φέρει πίσω $200 εκατομμύρια. Αυτά, όσο η αμερικάνικη κυβέρνηση ετοιμάζεται να ρίξει πυρηνικά στην πόλη για να αφανίσει τα ζόμπι. Το ''Army of the Dead'' βλέπει τον Snyder να επιστρέφει στα ζόμπι μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ''Dawn of the Dead'' το 2004 και έχει ένα καστ που περιλαμβάνει τους Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Tig Notaro, Raúl Castillo, Garret Dillahunt κ.ά. 

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και είναι ξεκάθαρο πως ο Snyder έβαλε ιδιαίτερη φαντασία για την ταινία τρόμου αφού βλέπουμε πιο έξυπνα ζόμπι, ιεραρχίες και ζώα, και από την πρώτη ματιά μοιάζει πως θα είναι η νέα must watch πρόταση του Netflix. Κυκλοφορεί στις 21 Μαϊου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
zack snyder  |  netflix  |  ταινίες  |  ζόμπι  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ