ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Γιατί η North δεν δέχεται να λένε ψέματα

Υπάρχουν διάφοροι απρόσμενοι τρόποι να χαλάσει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Μπορεί κάποιος να μπει στο πλάνο την τελευταία στιγμή, ή να ανακαλύψεις στην πορεία πως κάποιος είναι στην φωτογραφία σου που δεν είχες προσέξει εγκαίρως. Μπορεί επίσης σε ένα βίντεο κάποιος να μιλήσει απροειδοποίητα και μάλιστα να βαλθεί να σε βγάλει... ψεύτη όσο ακόμα γράφεις. 

Θα σταθούμε στην τελευταία περίπτωση, γιατί μάλλον σ' αυτή ανήκει η North West. H μαμά της, η Kim, παρέλαβε ένα διαφημιστικό πακέτο για το νέο album της Olivia Rodrigo. Όσο η Kim προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της διαφημίζοντας το album και το μεγάλο χιτ ''Drivers License'', μάλλον δεν σκέφτηκε πόσο φιλαλήθης είναι η κόρη της. 

Στο βίντεο λοιπόν, ακούμε την Kim να λέει ''Πόσο γλυκιά είναι η Olivia Rodrigo παιδιά; Ανυπομονώ για το album της, ξέρετε πως αγαπώ το 'Drivers License''' και πριν συνεχίσει η φωνή της North την διακόπτει για να πει ''Δεν το άκουσες ποτέ!''. Στη συνέχεια η Kardashian φαίνεται πως ζήτησε τη βοήθεια του Saint. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom)

Το εν λόγω βίντεο έγινε ακόμα πιο απολαυστικό χάρη στον troll λογαριασμό @sainthoax αφού στο τέλος έβαλαν ένα άσχετο πλάνο της Khloe να φωνάζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε το ακούει στ' αλήθεια η Kim ή όχι, το album της Rodrigo είχε μια αρκετά καλή προώθηση από την σταρ. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ