ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Το ηχηρό εξώφυλλο του ΤΙΜΕ

Πάντα εύστοχο, να αντικατοπτρίζει κάποτε καυστικά και κάποτε ρεαλιστικά την πραγματικότητα της Αμερικής, το περιοδικό TIME πάντα καταφέρνει να προκαλεί συζητήσεις. Το πρώτο εξώφυλλο μετά την ορκωμοσία του Joe Biden είναι πραγματικά must see. 

Στο σκίτσο, ο Joe Biden βλέπει έξω από το παράθυρο όσο η Αμερική καίγεται και ο ουρανός έχει γίνει πορτοκαλί ενώ δωμάτιο του Οβάλ Γραφείου είναι γεμάτο χαρτιά παντού, στοιβαγμένα έγγραφα και φάιλ, πράγματα παντού, κατεστραμμένες κουρτίνες και γκράφιτι στο γραφείο και στις κουρτίνες. Το μόνο που αναγράφεται στο εξώφυλλο είναι ''Ημέρα Πρώτη''. 

''Λιγο πριν το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου, ο Joseph Robinette Biden Jr. έβαλε το χέρι στη Βίβλο και ορκίστηκε 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ήταν το πρώτο βήμα για να επανέλθει μια όψη της κανονικότητας σε μια ταραγμένη δημοκρατία'' γράφει η δημοσιογράφος του TIME Charlotte Alter. ''Ο προκάτοχός του, μετά από δύο μήνες που προσπαθούσε να αλλάξει την ψήφο του κόσμου για να μείνει στην εξουσία, είπε στους Αμερικανούς να έχουν μια καλή ζωή και δεν πήγε στην τελετή'' συμπληρώνει η ανάρτηση του περιοδικού στο Instagram. 

Δείτε το εξώφυλλο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ