ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ακούστε το πρώτο της EP ''ToYou''

Η νέα γενιά καλλιτεχνών της Κύπρου συνεχίζει να αποδεικνύει πως έχει πολλά να δώσει. Αυτή τη φορά καταπιανόμαστε με τον χώρο της μουσικής, και με την 20χρονη τραγουδοποιό και τραγουδίστρια TÁLTSIE, ή αλλιώς ό,τι πιο φρέσκο θα ακούσεις σήμερα. 

Επηρεασμένη από διάφορους indie καλλιτέχνες, όπως οι London Grammar και ο Hozier, η TÁLTSIE έπλασε τον δικό της ξεχωριστό ήχο που μπλέκει την soul, την pop, την indie και την rock και σε συνδυασμό με τη δυναμική φωνή της συνέθεσε το πρώτο της επίσημο EP, με τίτλο ''ΤοYou'' που μόλις κυκλοφόρησε. 

Το ΕΡ περιλαμβάνει 5 τραγούδια, το κάθε ένα γραμμένο για να εκπροσωπεί ένα διαφορετικό μονοπάτι της ζωής της, σαν ένα ‘’ημερολόγιο’’ σκέψεων και ιστοριών. Έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 singles, το "At Least We Dared" και το "Delirious", για το οποίο κυκλοφόρησε παράλληλα και το πρώτο της μουσικό βίντεο.

H TÁLTSIE ξεκίνησε με κλασικό βιολί στα 6 της πριν αρχίσει να αναπτύσσεται το ενδιαφέρον της για το τραγούδι, τις συνθέσεις τη στιχουργική και το πιάνο. Απορροφώντας έναν συνδυασμό διαφορετικών ήχων και ειδών, από κλασική σε psychedelic, δημιούργησε την περσόνα και τον δικό της ήχο που έχει μέχρι σήμερα, και ήταν επίσης μία από της νεαρότερες τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν στο Φεστιβάλ Φέγγαρος το 2019. 

Το EP ''ToYou'' είναι διαθέσιμο για streaming και download εδώ.  

Extra info
Website: taltsie.com
Instagram: @taltsie
Facebook: Táltsie
YouTube: TÁLTSIE

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
taltsie  |  μουσική  |  κύπρος  |  toyou  |  spotify  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ