ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι νέες πληροφορίες που έγιναν γνωστές

Το 2021 είναι προ των πυλών κι αυτό σημαίνει πως θα αρχίσει ξανά η περίοδος των απονομών, ή αλλιώς το awards season, με τηλεοπτικές, μουσικές και κινηματογραφικές βραβεύσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη. Με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως, κάποιες απονομές που πραγματοποιήθηκαν ήδη επέλεξαν να γίνουν ψηφιακά και μάλλον έτσι θα συνεχίσουν και αυτές του 2021. 

Τα Oscars, ωστόσο, δεν θα είναι μια απ' αυτές. Η απονομή των βραβείων Ακαδημίας κάθε χρόνο συγκεντρώνει την ελιτ του κινηματογράφου με ίσως το πιο εντυπωσιακό κόκκινο χαλί της χρονιάς. Ξέρουμε ήδη πως η επόμενη απονομή δεν  θα πραγματοποιηθεί τον καθιερωμένο Φεβρουάριο αλλά στις 25 Απριλίου, αφού οι περισσότερες ταινίες του 2020 είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. 

Παρόλο που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πώς, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ακαδημίας επιβεβαίωσε πως η τελετή θα διεξαχθεί ζωντανά και όχι ψηφιακά, συμπληρώνοντας πως η Ακαδημία έχει ήδη επισκεφτεί το Dolby Theater, όπου λαμβάνουν χώρα τα βραβεια, για να εξετάσουν τις επιλογές τους. 

Έχουν επίσης αλλάξει τις προϋποθέσεις για να βρεθεί μια ταινία υποψήφια. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές παραγωγές αναγκάστηκαν να μεταφερθούν σε πλατφόρμες streaming αφού τα σινεμά ήταν κλειστά, πλέον θα μπορούν κι αυτές να υποβάλουν υποψηφιότητα αν επιβεβαιώσουν πως προορίζονταν για τους κινηματογράφους. Πριν απ' αυτό, μια ταινία έπρεπε να προβληθει πρώτα για τουλάχιστον εφτά μέρες σε κινηματογράφους πριν ανέβει σε πλατφόρμα streaming για να πληροί τις προϋποθέσες. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ