ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η πολυαναμενόμενη ταινία απέκτησε τρέιλερ

Η αλήθεια είναι πως πάντα οι ταινίες του Batman κερδίζουν το ενδιαφέρον μας και περιμένουμε πώς και πώς να τις δούμε. H ''The Batman'' όμως είναι το κάτι άλλο. Λίγο ο Matt Reeves (''Cloverfield'') στη σκηνοθεσία, λίγο ο Robert Pattinson στον θρυλικό ρόλο, λίγο το καστ που τον πλαισιώνει και η πληροφορία πως η ταινία θα είναι πιο σκοτεινή και πιο βίαιη από τις άλλες, η συγκεκριμένη ταινία είναι ξεκάθαρα στις ανάμεσα στις πιο αναμενόμενες και το νέο τρέιλερ ενισχύει αυτό το συναίσθημα ακόμα περισσότερο. 

Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν Pattinson όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί - και έναν Batman αποφασισμένο και έτοιμο να φτάσει στα άκρα - μια δυναμική Zoë Kravitz ως Catwoman και έναν πραγματικά αγνώριστο Colin Farrell στον ρόλο του Πιγκουίνου. Επίσης, παρόλο που ξέρουμε ήδη πως ο Paul Dano θα είναι ο Riddler και το τρέιλερ ξεκινά με την σύλληψή του, δεν βλέπουμε πουθενά το πρόσωπό του. 

Το επίσημο στόρι θέλει τον Bruce Wayne στη δεύτερη χρονιά του ως Batman, χωρίς να είναι ολοκληρωμένος μαχητής ακόμα, να ανακαλύπτει πως η διαφθορά στο Gotham City συνδέεται με κάποιο τρόπο με την οικογένειά του, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει έναν κατά συρροή δολοφόνο γνωστό ως Riddler. Αυτή θα είναι και η πρώτη ταινία μιας νέας τριλογίας. 

To ''The Batman'' αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ