ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Πώς να οργανώσεις μια ρομαντική βραδιά

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις αγαπημένες γιορτές του ερωτευμένου -και όχι μόνο- πληθυσμού. Αν και η εν λόγω γιορτή κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις, φέτος, το σίγουρο είναι ένα: λόγω της καραντίνας τα πάντα θα είναι απρόσμενα και πολύ διαφορετικά απ' ό,τι στο παρελθόν. Επειδή όμως μέχρι σήμερα έχουμε εμπεδώσει πως η γκρίνια για τον κορωνοϊό δεν έχει βοηθήσει ποτέ, εμείς βρήκαμε 5 πράγματα που καλό είναι να τα έχετε στο μυαλό σας για ένα ιδανικό Valentine's dinner... ακόμη και αν αυτό είναι της τελευταίας στιγμής.

Photo by Becca Tapert on Unsplash 

 1.Δώσε έμφαση στην εμφάνιση του τραπεζιού: Η περίσταση είναι ιδιαίτερη και αυτό είναι δεδομένο. Φρόντισε, λοιπόν, το στήσιμο του τραπεζιού να είναι ωραίο και τα πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα και πετσέτες να είναι τοποθετημένα σωστά. Δύο ποτήρια για κρασί ή σαμπάνια είναι must.

2.Τα λουλούδια φτιάχνουν την ατμόσφαιρα: Αν και μερικά ροδοπέταλα στο τραπέζι δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, αν επιλέξετε μια πιο "παραδοσιακή" διακόσμηση, φροντίστε στο κέντρο του τραπεζιού να υπάρχουν μερικά λουλούδια αφού πρόκειται για ένα must στοιχείο.

3.Τα κεριά είναι απαραίτητα: Δύο μικρά κηροπήγια είναι μια εξαιρετική ιδέα για να δώσεις ρομαντικές πινελιές στο τραπέζι σου. Απέφυγε -για ευνόητους λόγους- τα αρωματικά κεριά ή τα κεριά χαλάρωσης.

4.Η μουσική είναι must: Η μουσική και η σωστή ένταση ορίζει το κλίμα της κατάστασης και ένα ρομαντικό playlist χωρίς διαφημίσεις είναι ιδανικό για ένα ρομαντικό dinner με το άλλο σου μισό.

5.Το Α και το Ω της υπόθεσης είναι το καλό φαγητό: Ό,τι και αν πούμε και όσο ωραία και αν είναι η διακόσμηση του τραπεζιού, το φαγητό είναι το πιο σημαντικό. Το καμένο φαγητό και τα πειράματα δεν είναι για απόψε. Μια εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή από τα χεράκια σου είναι ικανοποιητική... ενώ και το delivery food δεν φαντάζει και τόσο κακή ιδέα. Κάθε άλλο - αν θες την άποψή μας.


Photo by Sincerely Media on Unsplash

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ