ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Με τίτλο Unruly η σειρά έξι επεισοδίων θα εξερευνά την ιστορία της ζωής του Johnson από τα πρώτα του βήματα στο άθλημα

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, Mahershala Ali έχει προσεγγιστεί για να υποδυθεί τον θρύλο της πυγμαχίας, Jack Johnson σε σειρά του HBO που είναι στο στάδιο της παραγωγής.

Με τίτλο Unruly η σειρά έξι επεισοδίων θα εξερευνά την ιστορία της ζωής του Johnson από τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, τις κοινωνικές προκλήσεις και την επιτυχία του ως πρώτου Αφροαμερικανού πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών.

H υποψήφια για Tony συγγραφέας Dominique Morisseau θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστική παραγωγός του Unruly μαζί με τον Mahershala Ali. Με την παραγωγή συνδέονται επίσης οι Tom Hanks και Gary Goetzman. Η σειρά βασίζεται στο ντοκιμαντέρ του PBS σε σκηνοθεσία τουKen Burns με τίτλο «Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson».

Ο Jack Johnson ή «Γίγαντας του Γκάλβεστον» άνοιξε τον δρόμο για τους Joe Louis, Muhammad Ali και Mike Tyson.

Ο Mahershala Ali θα υποδυθεί τον θρυλικό πυγμάχο ξανά, καθώς εμφανίστηκε ως Johnson στη σκηνή στη θεατρική παραγωγή The Great White Hope το 2000. Η σιερά Unruly θα φέρει επίσης τον 46χρονο ηθοποιό πίσω στο HBO καθώς πρωταγωνίστησε στην τρίτη σεζόν της σειράς «True Detective» του δικτύου και κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ