ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λόγω κορωνοϊου, ο διαγωνισμός αλλάζει μορφή

''Ναι'', ο κορωνοϊός οδήγησε στην ακύρωση της φετινής Eurovision, και ''ναι'' το 2021 οι χώρες θα πρέπει να συμμετέχουν με καινούργια τραγούδια. Το πρώτο που θεωρούσαμε δεδομένο είναι πως τα τραγούδια που θα λάμβαναν μέρος στον φετινό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ θα ''χάνονταν'' άδικα, χωρίς την ευκαιρία να ακουστούν. 

Αυτό μάλλον θέλησαν να αποφύγουν οι διοργανωτές και γι' αυτό θα παρουσιάσουν το ''Eurovision: Europe Shine a Light''. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα τιμήσει τις χώρες που θα διαγωνίζονταν φέτος, προβάλλοντας 30 δευτερόλεπτα από το κάθε βίντεο κλιπ, θα φιλοξενήσει τραγουδιστές από προηγούμενες χρονιές σε ερμηνείες από το σπίτι, και θα καλέσει τους φετινούς να τραγουδήσουν όλοι μαζί το ''Love Shine a Light'' των Katrina and the Waves που κέρδισε το 1997 εκπροσωπώντας την Αγγλία. Το φετινό σόου, δεν θα έχει διαγωνιστικό ύφος. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους, είναι ο Mans Zelmerlow (νικητής ο 2015 με τη Σουηδία) για να τραγουδήσει το ''Heroes'', η Marija Šerifović (νικήτρια του 2007 με τη Σερβία) για να τραγουδήσει το ''Molitva'', η Gali Atari που κέρδισε το 1979 τον διαγωνισμό με το συγκρότημα Milk & Honey για να τραγουδήσει το ''Hallelujah'' με μια χορωδία από συμμετέχοντες της Junior Eurovision, η Netta (που κέρδισε το 2018 με το Ισραήλ) σε μια acoustic ερμηνεία ενός καινούργιου τραγουδιού, και ο περσινός νικητής Duncan Laurence με ένα καινούργιο τραγούδι. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, δημοσιεύματα θέλουν την Ελένη Φουρέιρα και την Έλενα Παπαρίζου να συμμετέχουν με κάποιο τρόπο. 

Το ''Eurovision: Europe Shine A Light'' θα προβληθεί το Σάββατο 16 Μαϊου σε όλη την Ευρώπη, όπως θα γινόταν με τον μεγάλο τελικό της Eurovision υπό άλλες συνθήκες. 

Δείτε όσα έγιναν στον φετινό διαγωνισμό εδώ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ