ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Δέσποινα Άσπρου

«911»: Το νέο τραγούδι της Lady Gaga... που αποκαλύπτει πολλά

Είτε είστε φαν της Lady Gaga, είτε όχι, από κάπου θα έχετε ακούσει πως η νέα δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας με τίτλο «Chromatica» είναι πλέον γεγονός.
Αυτό που εντυπωσιάζει στην νέα της δουλειά είναι το γεγονός πως πηγή έμπνευση αποτέλεσαν οι επώδυνοι χωρισμοί της σταρ, αλλά και το ότι στο τραγούδι με τίτλο «911», παραδέχεται για πρώτη φορά που λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και πιο συγκεκριμένα αντιψυχωσικά της φάρμακα.

«Δεν μπορώ να με βλέπω να κλαίω, δεν μπορώ να με βλέπω να κλαίω ποτέ ξανά», είναι ένας από τους στίχους του «911» που τραγουδά η Lady Gaga και μας συγκινεί.

Μιλώντας για το νέο άλμπουμ της, η σταρ δήλωσε: «Έγραψα ένα τραγούδι στο άλμπουμ "Chromatica", το οποίο έχει τίτλο "911" και έχει να κάνει με ένα αντιψυχωσικό φάρμακο που παίρνω κι αυτό γιατί δεν μπορώ πάντοτε να ελέγχω τα πράγματα που κάνει το μυαλό μου. Το γνωρίζω καλά αυτό. Επομένως, πρέπει να παίρνω φαρμακευτική αγωγή για να ρυθμίζεται όλη αυτή η διαδικασία».

Είναι ξεκάθαρο πως μέσα από την νέα της δουλειά, η pop star επιθυμεί να καταστρέψει τα στερεότυπα που έχουν τα προβλήματα ψυχικής υγείας και να στείλει το ηχηρό μήνυμα πως οι άνθρωποι που τα αντιμετωπίζουν, πρέπει να παραμένουν δυνατοί.

 
 
 
View this post on Instagram

Welcome to #Chromatica. Now dance motherf ckers!!!!!!!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ