ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η νέα σειρά - θρίλερ έχει φόντο την Αθήνα

Αθήνα όπως λέμε... Τεχεράνη. Αυτό, τουλάχιστον, ισχύει στη νέα σειρά, ''Tehran'', του AppleTV+, που γυρίστηκε εξολοκλήρου σε τοποθεσίες της Αθήνας. 

Η εν λόγω σειρά ακολουθεί την πράκτορα και χάκερ της Mossad, Tamar Rabinyan, γεννημένη στο Ιράν αλλά μεγαλωμένη στο Ισραήλ, ταξιδεύει στην Τεχεράνη με αποστολή να απενεργοποιήσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα. Η πρώτη σεζόν, που αποτελείται από 8 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο στην Ισραηλινή τηλεόραση πριν αναλάβει η AppleTV+ την προβολή της ανά το παγκόσμιο ξεκινώντας από τις 25 Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστούν οι Niv Sultan, Shaun Toub, Navid Negahban και Liraz Charhi στη σειρά - δημιουργία των Moshe Zonder, Dana Eden και Maor Kohn, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με το AppleTV+ για μελλοντικά σχέδια. Τα τρία πρώτα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο AppleTV+ στις 25 Σεπτεμβρίου, με τα υπόλοιπα να ανεβαίνουν εβδομαδιαία, κάθε Παρασκευή. 

Αξίζει να πούμε, επίσης, πως η παραγωγή ανήκει στο Donna and Shula Productions σε συνεργασία με την Paper Plane Productions, της Cineflix Rights και της ελληνικής Cosmote TV. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
appletv plus  |  σειρές  |  tehran  |  θρίλερ  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ