ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η νέα Μεξικανική σειρά του Netflix

Το κύμα Ισπανόφωνων σειρών στο Netflix συνεχίζει ακάθεκτο! Τώρα μιλάμε για τη Μεξικανική σειρά «Control Z» που λαμβάνει χώρα στο λύκειο Colegio Nacional. Είναι ένα τυπικό λύκειο, με τους δημοφιλείς του σχολείου, τους μοναχικούς και όσους βρίσκονται ενδυάμεσα. Κάποιος, που μπορεί να είναι μαθητής αλλά μπορεί και όχι, αρχίζει να ταράζει τα ήσυχα νερά στρέφοντας τους μαθητές τον ένα εναντίον του άλλου, εκβιάζοντάς τους να αποκαλύψουν τα μυστικά των φίλων τους και μετά διαρρέοντάς τα σε όλο το σχολείο. 

Στο επίκεντρο είναι η Sofia, μια μοναχική και εσωστρεφής μαθήτρια που, με τη βοήθεια του Javier, αποφασίζουν να κάνουν τους ντετέκτιβ και να ανακαλύψουν την ταυτότητα του χάκερ και να σταματήσουν το κοινωνικό του πείραμα. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Το «Control Z» έκανε πρεμιέρα στις 22 Μαϊου στο Netflix, με 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν, και ήδη οι ειδικοί το χαρακτηρίζουν μια μίξη του «Gossip Girl» και του «Black Mirror», και μπορούμε να αντιληφθούμε τις ομοιότητες. Αν ο στόχος του χάκερ ήταν να προκαλέσει μια άτακτη κατάσταση που θα διαλύσει την αρμονία του σχολείου, τα έχει σχεδόν καταφέρει. Αλλά ίσως η Sofia βρει τη λύση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  control z  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ