ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H κωμωδία που μοιάζει... must watch

Μια... παράξενη πρόταση, που όμως μοιάζει πέρα για πέρα απολαυστική, έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο. Πρόκειται για μια ταινία για την Eurovision, που προέρχεται όμως από τον Αμερικανό ηθοποιό Will Ferrell ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή και το σενάριο, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

H κωμική ταινία ''Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'' ακολουθεί δύο Ισλανδούς τραγουδιστές, τον Lars Erickssong και την Sigrit Erickdottir, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αρχικά, η πρεμιέρα της θα γινόταν μέσα Μαϊου έτσι ώστε να κυκλοφορήσει όσο ο διαγωνισμός βρισκόταν σε εξέλιξη, αλλά καθυστέρησε λόγω κορωνοϊού. Τώρα η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου. 

H αγάπη του Ferrell για τον διαγωνισμό ξεκίνησε το 1999 όταν επισκέφτηκε φιλικό σπίτι με τη σύζυγό του, και εκεί έβαλαν να δουν τον διαγωνισμό της Eurovision. Από τότε τον ακολουθεί πιστά και το 2014 ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη για παρακολουθήσει τον τελικό (πραγματοποιήθηκε εκεί μετά τη νίκη της Emmelie de Forest με το ''Only Teardrops), και σαν μελέτη για την ταινία έδωσε το ''παρών'' του στη Λισαβόνα το 2018. Ο νικητής της Πορτογλίας, ο Salvador Sobral, εμφανίζεται στην ταινία σε ένα πέρασμα, όπου υποδύεται έναν μουσικό του δρόμου. 

Εκτός από τον Ferrell, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Rachel McAdams,  Demi Lovato, Piers Brosnan και Dan Stevens και, αντί τρέιλερ, κυκλοφόρησε το... βίντεο κλιπ για το τραγούδι ''Volcano Man'' με το οποίο ο Lars και η Sigrit εκπροσωπούν την Ισλανδία στην ταινία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ