ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τι θα δούμε στο ''Pinocchio'';

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney να ξαναζωντανεύουν σε live action μορφή. Από το ''Alice in Wonderland'' μέχρι τον ''Aladdin'' και το ''The Lion King'', οι ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε απέκτησαν άλλη μορφή και αυτή η τάση δεν φαίνεται να σταματά σύντομα. Στα επόμενα σχέδια είναι η live action μεταφορά του ''Pinocchio'' με σκηνοθέτη τον Guillermo del Toro.

Μιας και η ταινία ανακοινώθηκε πριν χρόνια, και η τελευταία ενημέρωση που είχαμε ήταν το 2018, θεωρήσαμε πως είχε μπει στο συρτάρι. Μία είδηση όμως τώρα έρχεται να μας ενθουσιάσει ξανά. Ο Ewan McGregor πρόκειται να αναλάβει το χαρακτήρα Jiminy Cricket, παραχωρώντας τη φωνή του στον γνωστό... γρύλλο της ταινίας, η οποία απ' ό,τι φαίνεται θα κάνει πρεμιέρα κατ' ευθείαν στο Netflix. 

''Σ' αυτό ξεκίνησα να δουλεύω πριν φύγω από τη Νέα Υόρκη, άρα κάποιοι διαλόγοι έχουν ηχογραφηθεί και φυσικά είναι ένα stop-frame animation, που σημαίνει πως θα τους πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να το τελειώσουν. Αλλά το δικό μου κομμάτι, που ήταν να ηχογραφήσω τα λόγια μου, ολοκληρώθηκε. Μπορεί να έχω ένα τραγούδι που πρέπει να ηχογραφήσω στο μέλλον, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό'' είπε ο McGregor. 

Δεν θα είναι όμως απλά μια νέα εκδοχή της γνωστής ιστορίας. O del Toro δήλωσε πως θα λαμβάνει χώρα στην Ιταλία των '30s και την περίοδο που άκμαζε ο φασισμός και ο Mussolini, και το όλο ύφος θα είναι πιο σκοτεινό. Ο σκηνοθέτης, επίσης, εμπνεύστηκε από τα σκίτσα του Gris Grimly για την δική του εκδοχή της ταινίας, και μπορείτε να δείτε τις φιγούρες πιο κάτω. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες γύρω από την ταινία παρά μόνο ότι θα βασιστεί στην πρωτότυπη ιστορία του ''Pinoccho'' και δεν θα είναι ακριβής μεταφορά των κινουμένων σχεδίων στη μεγάλη οθόνη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ