ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η ''προφητική'' ταινία των '70s επιστρέφει

Η εταιρεία παραγωγής NEON τα τελευταία χρόνια μάς έχει χαρίσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ταινίες όπως οι ''I, Tonya'', ''Ingrid Goes West'', ''Palm Springs'' αλλά και το Οσκαρικό ''Parasite''. Γι' αυτό δεν ενθουσιαστήκαμε απλά με τα πλάνα για μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά και για τα σχέδια να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα στην Αθήνα. 

H ταινία ''Crimes of the Future'', του David Cronenberg, λαμβάνει χώρα σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον όπου οι άνθρωποι ζουν σε ένα νέο συνθετικό περιβάλλον. Μια πάθηση δίνει στους ανθρώπους άπειρες δυνατότητες και κάποιοι το ''αγκαλιάζουν'' ενώ άλλοι το κρύβουν. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας. Το καστ περιλαμβάνει τους Viggo Mortensen, Kristen Stewart και Léa Seydoux. 

Το πιο ενδιαφέρον με αυτή την υπόθεση είναι πως ο Cronenberg τη δεκαετία του '70 είχε γυρίσει ξανά την συγκεκριμένη ταινία, με στόρι που αφορά μια παγκόσμια πανδημία που χτυπά απρόσμενα τον πλανήτη. Η διασκευή που θα γυριστεί τώρα θα είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της εποχής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ