ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

«Mr. and Mrs. Dursley, of number four...»

Ο Daniel Radcliffe, ο κινηματογραφικός Harry Potter, διαβάζει -δυνατά και όντας στο σπίτι του- από το πρώτο κεφάλαιο τού «Ο Harry Potter και η Φιλοσοφική Λίθος», του πρώτου βιβλίου της κλασικής σειρά της J.K. Rowling. 

Ο Radcliffe, ο οποίος υποδύθηκε τονHarry Potter και στις οκτώ ταινίες, ξεκινά τις αναγνώσεις από το πρώτο κεφάλαιο, στο οποίο αφήνουν το μωρό Potter στο κατώφλι του σπιτιού του θείου και της θείας του. Από τον καναπέ του, διαβάζει τις περίφημες πρώτες αράδες: «Mr. and Mrs. Dursley, of number four, Privet Drive, were proud to say that they were perfectly normal, thank you very much».

Έως τα μέσα του καλοκαιριού, θα διαβαστούν, ένα κάθε εβδομάδα, και τα 17 κεφάλαια του βιβλίου και η ακρόαση θα είναι διαθέσιμη στο Spotify και στον ιστότοπο «Harry Potter at Home».

Μεταξύ των αφηγητών που θα μας οδηγήσουν για άλλ μια φορά στο μαγικό συμπαν του Harry Potter θα είναι ο Eddie Redmayne, του «Fantastic Beasts» και οι Stephen Fry, David Beckham και Dakota Fanning.

«Γονείς, δάσκαλοι και όσοι φροντίζουν τα μικρά για να διασκεδάζουν και να έχουν ενδιαφέρον για πράγματα όσο είμαστε σε λουκέτο, μπορεί να έχουν ανάγκη από λίγη μαγεία, κατά συνέπεια είμαι ενθουσιασμένη που εγκαινιάζω το Harry Potter at Home» δήλωσε η Rowling.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ